Open Oost CoronaTalks – Samen Verder

IBTV/Cultopia en Civic presenteren vanaf 22 december Open Oost CoronaTalks – Samen Verder Een middagvullende uitzending waar buurtinitiatieven, bewoners, bestuurders en ondersteuners worden uitgenodigd om in ongedwongen setting met elkaar te spreken, hun hart te luchten in deze crisistijd én met jou te luisteren naar het leukste entertainment dat er is. We noemen eventjes Orville Breedveld, Agnes Geneva, Duo Van Piekeren en Jan Wouter Oostenrijk.

Maar we zitten in die lockdown en we zijn erg benieuwd naar wat jij er als bewoner allemaal van vindt. Testen, prikken, boosteren – ook als je het zou willen, dan gaat dat allemaal nog niet zo makkelijk. IBTV loopt daarom deze dagen door Oost om jouw verhalen op te pikken. Wat vind jij? Waar zit je twijfel? Weet je wel genoeg om keuzes te maken? Is die nare lockdown wel zo nuttig? Of vind je dat iedereen ‘gewoon’ die prikken moet gaan halen? Open Oost CoronaTalks is er voor jou.

IBTV zendt alles live uit via Youtube IBTV Indische Buurt en Facebook IBTVwijk. Muziek, reportages uit de zaal en gesprekken vanaf onze bank naar jouw bank! Onze host is Esther van der Voort en onze co-host is niemand minder dan Jacky Andrews.

Dus tune live in bij ons op woensdag vanaf 13.30 uur. Voorzitter van de bestuurscommissie Gemeente Amsterdam Oost, Maarten Poorter, opent dan een middag vol gesprek, muziek en filmpjes uit Amsterdam Oost. Op 28 december vervolgen we CoronaTalks om 20.15 met een jongerenspecial (kijklink) en daarna op woensdag 29 december, weer om 20:15 met alles over prikken, testen, boosteren en de lockdown: wat zijn fabels en wat zijn feiten? GGD, OLVG Oost, beleidsmakers en bewoners, pro en contra, gaan met elkaar in gesprek. Niet te missen!

Meer informatie lees je via de volgende link.