Love Stories: Nieuwe toneelgroep in Amsterdam, ontstaan tijdens lockdown
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Amsterdam on Stage is een theatergroep die de stad letterlijk als podium gebruikt. ‘Love Stories’ wordt het eerste project: een theaterstuk dat mensen door Amsterdam leidt. Kleine groepen toeschouwers bewegen zich over de grachten en bekijken door de ramen en op de trappen van spectaculaire grachtenpanden verschillende scènes. ‘Love Stories’ is een verzameling van liefdesscènes samengesteld uit verschillende bekende toneelstukken. Een ode aan Amsterdam en aan de liefde. En ook nog eens mogelijk ondanks de COVID-19 restricties.

Grondlegger Louise Snouck legt uit: ‘Midden in de lockdown, een jaar nadat theaters wereldwijd hun deuren moesten sluiten, verlangde ik meer dan ooit naar het theater. Dit zette mij aan het denken. Was er iets dat ik kon doen om het Nederlandse toneel talent weer te zien optreden?’ Met dit idee is Amsterdam on Stage geboren: een theatrale ervaring die tijdens Corona de prachtige straten en huizen van Amsterdam als podium gebruikt.

Er heeft zich een groep van 10 acteurs met een grote passie en liefde voor de ambacht van het toneel bij Love Stories aangesloten. De groep vertegenwoordigt een bijzondere mix van jong talent en ervaren acteurs. Samen zullen deze acteurs op 4, 5 en 6 juni de straten van Amsterdam omtoveren tot een magisch podium.

Tickets zijn al in de verkoop en vanwege de Covid restricties is er een zeer beperkt aantal – wees een van de gelukkigen die een van de meest bijzondere avonden beleeft die Amsterdam deze zomer te bieden heeft en bemachtig hier je ticket! Al het opgehaalde geld gaat naar de betrokken acteurs.