Kort geding Unmute Us live te volgen
Eerste protestmars Unmute Us in Amsterdam. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Het kort geding dat vrijdag door Unmute Us tegen de Staat wordt aangespannen zal live te volgen zijn via een livestream. Het kort geding wordt vanuit Apenkooi Events, ID&T en MOJO aangespannen. Dat is te lezen op de social media pagina van Unmute Us.

“Vanaf komende zaterdag gaat de evenementenbranche deels van het slot. Dat lijkt fijn, maar er is echter totaal niet tegemoet gekomen aan onze eisen. Indoor evenementen mogen open met een capaciteit van slechts 75 procent en alle (nacht)clubs moeten sluiten om middernacht? Zijn hier gegronde redenen voor gegeven? Komende vrijdag zetten we de hoognodige vervolgstap om een einde te breien aan deze willekeur.

Vanuit ons, Apenkooi Events, ID&T en MOJO spannen we op vrijdag 24 september een kort geding aan tegen de overheid. Het kort geding is via een livestream te volgen. De link hiervan delen we op vrijdag”, aldus Unmute Us.

De partijen die de Staat dagen eisen onder andere dat events met 100 procent capaciteit mogen doorgaan. Dit geldt zowel voor evenementen overdag als ’s avonds. Daarnaast wordt er geëist dat de horeca onder voorwaarden ’s nachts weer open mag.

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting