Gayscene Amsterdam kijkt uit naar eerste editie CLUB.MEIJT

MEIJT. organiseert op zaterdag 30 oktober de allereerste editie van de nieuwe en vaste clubavond in Club Oliva te Amsterdam: CLUB.MEIJT!! Tijdens ‘The New Queer Club Experience’ worden twee area’s gevuld met LHBTI+ uitgaanspubliek vermaakt door artiesten Joost van Bellen, Diva Mayday, Miss Bunty, The Vipers Squat, Juliana X, DJ Stennis en DJ DANIËL. Doorhost Jackson Romanov, jarenlang het gezicht voor de deur van Club NYX maakt haar rentree als doorhost in de gayscene.

Club Oliva

In het hart van Amsterdam ligt Club Olivia. Dit is een speciale locatie waar de heerlijkste clubavonden worden gehouden in samenwerking met de grootste en bekendste partijen van de stad. Op deze unieke Mokumse plek kan je feesten tot diep in de nacht. Er zijn meerdere zalen.

Over MEIJT.

Wat ooit begon als een grapje is inmiddels uitgegroeid tot een vrolijke onderneming. “We wilden onze vrienden en bekenden laten lachen. Via MEIJT. willen we de grappige, leuke en shockerende aspecten van de gayscene naar voren brengen.”

In januari 2017 hadden mijn goede vriend Michael en ik het idee een gay-quote pagina te maken. Over de naam hoefden ze niet lang na te denken. In de gay community is het woord ‘meid’ niet meer weg te denken. “Als jongen in de gayscene word je vaak met ‘meid’ aangesproken. Vooral als koosnaam, zo van: MEIJT. wat zit je haar leuk.” Dat het bedrijf MEIJT. zou heten was meteen duidelijk.

Enkele jaren later zijn we uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste merken in de gayscene van Nederland, België, en zelfs ver daarbuiten. Met duizenden volgers op onze socials, eigen evenementen, feesten, acties, video’s, promoties, een webshop en Gayducation is MEIJT. één gevestigd begrip geworden.

Meer info & tickets zijn beschikbaar via de volgende link.