Finalisten Amsterdamse Popprijs bekend
Foto via GRAP

De finale van de Amsterdamse Popprijs 2021 komt eraan! “De afgelopen weken hebben we kunnen genieten van vijf voorrondes en twee vlammende halve finales in Paradiso Amsterdam. Maar nu begint het er écht om te spannen: dit is de finale op vrijdag 19 november in Melkweg Amsterdam”, aldus de organisatie achter de Amsterdamse Popprijs.

Tijdens de eerste halve finale op dinsdag 12 oktober zag het publiek LÖNA, MØDI, FIEP, Max Poolman, Marathon en Bent Mettentee in actie. Van deze zes acts trok Marathon aan het langste eind en kwam als winnaar uit de bus. De band rondom frontman Kay Koopmans blies de jury omver met een vlammende show en zien we volgens de organisator meer dan terecht terug in de finale.

Tijdens de tweede halve finale gaven Gooseking 3000, SØCKS, JELTE, TVGCE, Nicolaas en tiigre acte de présence waarvan tiigre het meeste indruk maakte op de jury. Een van de vele lovende quotes: ”goede indiepop van een sterke zangeres met een eigen geluid”. Daarnaast waren er ook wildcards te vergeven tijdens deze halve finale. De vier wildcards gingen naar: FIEP, Gooseking 3000, SØCKS en Nicolaas.

De finale van de Amsterdamse Popprijs vindt plaats op vrijdag 19 november in Melkweg Amsterdam. Heeft u interesse om te komen? Graag nodigen we u uit om langs te komen! Reageer deze mail (naar info@grap.net) en we zetten u +1 op de gastenlijst. Let op: in verband met de huidige maatregelen mogen we maar 75% van de capaciteit van de zaal binnen laten waardoor we maar beperkte plekken hebben én werken we met de Coronacheck-app.

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting