Festivalorganisator ALDA host eigen podium op Amerika’s grootste dancefestival
Foto credits: ALDA

Festivalorganisator ALDA kondigt een samenwerking aan met Amerikaanse festival-gigant Insomniac voor het wereldberoemde EDC Las Vegas. Het festival vindt plaats van 22 tot en met 24 oktober op de Las Vegas Motor Speedway en verwacht maar liefst 500.000 danceliefhebbers. Tijdens deze editie host het Nederlandse ALDA één van de 10 podia: het kenmerkende circuitGROUNDS-podium verwelkomt o.a. DJ’s Martin Garrix, Oliver Heldens, Eric Prydz, deadmau5, Benny Benassi, Solardo, Claptone en Alison Wonderland.

Samenwerking

In 2018 zijn ALDA-oprichters Allan Hardenberg en David Lewis een samenwerking aangegaan met het Amerikaanse Insomniac, met als doel elkaar te versterken op wereldwijd niveau. Zo brachten de twee organisaties afgelopen weekend samen het house- en technoconcept Secret Project Festival voor het eerst naar het Amsterdam Dance Event én bundelen ze volgend weekend nogmaals hun krachten voor EDC Las Vegas.

DJ-talent van wereldklasse

De twee partners combineren DJ-talent van wereldklasse met innovatief podiumontwerp – verwacht een uniek audiovisueel spektakel. Het podium heeft van de tien podia de meest eclectische line up bestaande uit: 1788-L, Allison Wonderland. ARMNHMR, Atliens, Benny Benassi, Blanke, Borgore, Claptone, deadmau5, Dom Dolla, Eric Prydz, Excision, Ghastly, Jauz, Kloud, Lane 8, Le Youth, Lucati, Malaa, Martin Garrix, Meduza, Oliver Heldens, Rezz, Slander, Snakehips, Solardo, Tchami en Throttle.

Enthousiast en trots

Allan Hardenberg, directeur en medeoprichter van ALDA over de samenwerking: “We zijn super enthousiast en trots om opnieuw met Insomniac samen te werken, ditmaal voor een van de grootste festivals ter wereld. We hebben onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen en promoten van elektronische muziek en DJ-concepten ingezet om festivalgangers dit jaar een ongekende EDC-ervaring te bieden”.

Baanbrekende concepten

Insomniac oprichter Pasquale Rotella voegt daar aan toe: “ALDA heeft zich bij ons aangesloten als Europese partner voor EDC Las Vegas 2021. In samenwerking met ALDA hebben we hun team geïntegreerd en betrokken bij het ontwikkelen van baanbrekende concepten voor het circuitGROUNDS-podium. Door onze jarenlange ervaring van evenementen te combineren, hopen we ravers de meest unieke ervaring te bieden.”

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting