Festivalorganisator ALDA en DJ Mag kondigen alternatieve award show aan voor ‘DJ Mag Top 100’ uitreiking
Afbeelding credits: ALDA

Festivalorganisator ALDA en DJ Mag kondigen een alternatieve show aan: Top100 DJs Awards presented by AMF. Het evenement rondom de jaarlijkse award-uitreiking vindt plaats op woensdag 13 oktober in de AFAS Live. Er is plek voor een beperkt aantal danceliefhebbers om bij de bekendmaking van de nieuwe nummer 1 DJ van de wereld te zijn. Er zullen ook awards uitgereikt worden in de categorie Highest Entry, Most Streamed Artist en Diversity. Naast de bekendmaking van de winnaars zijn er DJ sets van o.a. Armin van Buuren, Afrojack en Don Diablo. Tickets voor de show zijn verkrijgbaar via aldalive.com/tickets, de gehele show zal ook te volgen zijn via een hoogstaande livestream.

Allan Hardenberg, directeur en oprichter van ALDA is blij dat ze tijdens ADE toch een paar evenement kunnen organiseren: “We hadden gehoopt dat na de volledig digitale editie van vorig jaar, we dit jaar onze vaste AMF-bezoeker blij konden maken met een show op volle kracht. Maar met de geldende corona restricties is een grootschalig internationaal evenement als AMF in de originele vorm niet haalbaar. Ik ben trots dat we samen met het DJ Mag team in redelijk korte tijd alsnog een alternatieve award show kunnen realiseren. We hebben dan ook geprobeerd zo min mogelijk concessies te maken qua productie, verwacht in deze aangepaste vorm nog steeds een grootse en imponerende show van ons. We kunnen niet wachten om de bezoeker en artiesten, die we al zolang moeten missen, weer welkom te heten.”

Naast Top100 DJs Awards presented by AMF organiseert ALDA tijdens de ADE-week een exclusieve A State Of Trance special én brengen ze samen met Amerikaanse partner Insomniac het geroemde techno-concept Secret Project Festival voor het eerst naar Amsterdam.

Eerder deze week kondigde de organisator aan een eigen stage te hosten tijdens het grootste elektronische festival van Amerika: EDC Las Vegas. In het weekend van 22, 23 en 24 oktober verzorgen o.a. Martin Garrix, Oliver Heldens en Eric Prydz op ALDA’s Circuit Grounds stage een DJ-set.

Afgelopen jaar keken er maar liefst 7 miljoen danceliefhebbers vanuit verschillende delen van de wereld naar de DJ Mag Top 100 uitreiking via een livestream, ook dit jaar is het weer mogelijk de show te volgen.

Line up (A-Z)Afrojack

Alan Walker
Armin van Buuren
Don Diablo
Mariana BO
MORTEN
W&W
+More to be announced
+Crowning of the No.1 DJ in the world

Meer info: www.aldalive.com/tickets

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting