Toneelstuk over de snelle jongens van een makelaarskantoor
Foto: DeLaMar Theater

Toneelstuk over de snelle jongens van een makelaarskantoor

Resultaten, bonussen en geslaagde deals die vele malen belangrijker zijn dan gunnen, vertrouwen en samenwerken op het podium in het DeLaMar theater in Amsterdam. Tijdens het toneelstuk Vastgoed B.V. welke vanaf vrijdag 8 december 2017 in een reeks te zien is krijgt publiek een noodlijdend kantoor te zien met een simpele maar harde oplossing om uit de rode cijfers te komen. De twee beste verkopers kunnen blijven, de twee slechtste worden ontslagen. Tijd om te laten zien wie het in zich heeft, zich te mogen kronen tot ‘beste verkoper’.

Huub Stapel

Vastgoed B.V. is de Nederlandstalige bewerking van David Mamet’s verfilmde klassieker Glengarry Glen Ross en gaat over een makelaarskantoor vol alfamannetjes. In de voorstelling spelen onder meer toppers zoals Huub Stapel, Frederik Brom, Daniel Cornelissen, Jörgen Raymann en Jelle de Jong.

Klassieker

De verfilming uit 1992 is inmiddels een klassieker. Volgens sommigen een must-see voor alle verkopers, volgens anderen een geraffineerde schets van de uitwassen van het kapitalisme. Maar iedereen is het er over eens dat het vooral een geweldige acteursstuk is.

Over DeLaMar

Het DeLaMar Theater programmeert voornamelijk toneel, cabaret en musical. Deze drie genres worden aangevuld met jeugdvoorstellingen (in de schoolvakanties), muziektheater, concerten en theatercolleges. Het theater onderscheidt zich door voorstellingen steeds vaker exclusief en voor een langere periode te presenteren, waardoor bezoekers uit het hele land het DeLaMar Theater weten te vinden.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

VAMOS in DeLaMar theater van start