Solovoorstelling Margriet Eshuijs bij Apollofirst theater
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Solovoorstelling Margriet Eshuijs bij Apollofirst theater

Vanavond staat vanaf 20:30 uur in de avond de solovoorstelling van Margriet Eshuijs op het programma in het Apollofirst theater.

Tijdens dit soloprogramma vertelt en zingt Margriet Eshuijs over verhalen die zich aandienen tijdens de “Journey” die zij maakt met haar hond Lola. Ze begeleidt zichzelf op haar gitaren, keyboard, ukulele, accordeon, octaafgitaar en arrangeert de liedjes ter plekke met eigentijdse looping technieken. Haar perspectieven werden langzaam onduidelijk, haar wereld liet zich zien in kleur, liet zich horen in muziek en ineens was er die andere weg, was er “Journey” en kwamen er nieuwe liedjes op haar pad en kregen de oude een heel andere klank en kleur.

Margriet laat de schoonheid van wat ze onderweg fotografeerde zien in beeldcollages als decor. Een eigenzinnig programma over de buigzaamheid van mensen, over liefdevolle herinneringen en nieuw gevonden geluk. Maar ook over de ongebreidelde lol met haar Labrador. Margriet Eshuijs staat maar liefst 45 jaar op het toneel en kreeg alle prijzen die er zijn zoals 3 Edisons en de Gouden Harp. Haar grote hits House for sale en Black Pearl staan steevast in de Top 2000. Ze deelt haar kennis met liefde als zangdocent in haar bloeiende zangstudio en ze is geridderd in de Orde van Oranje Nassau voor haar verdiensten in de popmuziek.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook een ander artikel die we schreven over het Apollofirst theater