Queers barman Sjoerd Knops:
Claire Coomen (Sjoerd Knops)

“Nog een paar weken en dan zit ons Queers avontuur er na vier fantastische jaren helaas op. Maar, niet voordat we nog één keer een geweldige show voor jullie hebben! Vier jaar Queers in één avond! De aller allerlaatste van ons geliefde Queers Café! We hebben hele gave dingen mogen organiseren, gelachen en gehuild, maar één ding is zeker… We gaan eruit met een KNAL”, aldus Queers barman Sjoerd Knops.

Spetterende theatershow

Na vier prachtige jaren zal de regenboogkroeg op 12 augustus 2019 noodgedwongen haar deuren sluiten. En dat is voor de gay bar reden om met een spetterende theatershow af te sluiten. “Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan”, laat Queers-captain Marcel Brunsveld, ook nog eens weten.

Queers to Remember

De LHBTI kroeg klimt op 30 augustus 2019 het podium op met de theatershow QUEERS TO REMEMBER in de Kleine Komedie. Een avond tot de nok toe gevuld met het BESTE ENTERTAINMENT dat de afgelopen jaren op het podium heeft gestaan. Artiesten, dragqueens, de zingende barmannen, alles zal de revue passeren. Edwin van der Toolen, Patty Pam Pam, Ashley Knight, Peggy Pie, April Summer en Sjoerd Knops, zijn sowieso op het podium te bewonderen.

Voor alle ins en outs over deze flamboyante theatershow kun je het beste de FB event pagina van de theatershow in de gaten houden. De kaartverkoop verloopt via de Kleine Komedie. Op dit moment zijn er nog 135 tickets beschikbaar.

Geschreven door:

Queers barman Sjoerd Knops: "We gaan eruit met een knal"
Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam