Publiek vermaakt tijdens Muzikale Helden bij De Kleine Komedie
De hoofdrolspelers van Muzikale Helden. Foto credits: De Kleine Komedie

Een staande ovatie en hard applaus klonk zaterdagavond luid door de theaterzaal van De Kleine Komedie. Muziek- en theaterliefhebbers vermaakten zich in het historische pand aan de Amstel met de laatste voorstelling van Muzikale Helden. Vier dagen lang kon het publiek bij De Kleine Komedie genieten van de muzikale aftrap van het theaterseizoen. Het was mooi om te zien dat de toeschouwers in de zaal en het balkon zich zichtbaar lieten vermaken door Leo Blokhuis, passionele muziekartiesten en dito band.

Muzikale Helden, Spijkers met Koppen en Preken voor eigen Parochie

Sinds de officiële start van het theaterseizoen konden ‘cultuurbarbaren’ in de Amsterdamse theaterzaal zich naast Muzikale Helden tegoed doen aan de shows zoals Spijkers met Koppen van humorvolle artiesten Dolf Jansen en Felix Meurders en gasten zoals Alain Clark, Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal. Een andere voorstelling was Preken voor eigen Parochie, onder leiding van Lebbis.

Een stukje historie

In het oudste theater van de hoofdstad vond het afgelopen weekeinde een stukje historie plaats. Het gebouw, dat bekend staat als plek voor kleinkunst, cabaret en theater-concerten, opende voor het eerst in de geschiedenis de deels glazen deur voor rondleidingen die plaats vonden in het kader van de Open Monumentendag 2019.

Vooruitzicht bij De Kleine Komedie

Conclusie is dat het aan de Amstel in Amsterdam weer krioelt van de gezelligheid. Tot en met het moment dat het nieuwe jaar ingeluid zal worden, vinden er ruim dertig verschillende shows plaats, verdeeld over circa 80 voorstellingen.

Publiek vermaakt tijdens Muzikale Helden bij De Kleine Komedie
Gezellige drukte bij De Kleine Komedie.
Foto credits: De Kleine Komedie

Voor alle laatste informatie, nieuws en kaartverkoop kun je het beste een kijkje nemen op de website van De Kleine Komedie.

Geschreven door:

Rik Verkaik

Rik Verkaik
vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Foto’s en verhaal: StreetHeart Festival 2019

Gerelateerd artikel:

Theaterliefhebbers kijken uit naar ‘Muzikale Helden’ bij De Kleine Komedie