Meeslepende theatervoorstelling Eventide bij Ostade Amsterdam

Meeslepende theatervoorstelling Eventide bij Ostade Amsterdam

Op 9, 10 en 11 maart staat bij Ostade in Amsterdam de theatervoorstelling Eventide op het podium. Eventide is een meeslepende theaterervaring die uitnodigt tot spelen, verwondering en opwinding.

Eventide komt van de hand van House of Makers House, zij geloven dat we allemaal kunnen profiteren van een beetje verwondering en een heel reële, offline ervaring. House of Makers verkent de grenzen tussen verschillende disciplines doorheen al hun werk. Ze zijn een schrijver, een danser en een choreograaf die samenwerkt met veel verschillende artiesten. Ze zijn gefascineerd door de rol van de performer en zijn relatie tot het publiek. House of Makers ‘werk leunt op live-optredens en heeft een nieuwsgierige en vaak droomachtige kwaliteit.

We groeien zo snel op; werken om te leven en te leven om te werken. We spenderen zoveel tijd online, wat geen fysieke ruimte is. Het kent de warmte van andere lichamen niet, of de schok van plotseling iemand in hun ogen kijken. Is dit echt de realiteit die we voor onszelf willen creëren? Stap het onbekende in en verken de grenzen van wat bekend is. Al deze zaken komen langs in de voorstelling van Eventide.

Zie de uitvoering als een tijdmachine en gooi je terug naar toen je nog een kind was. Aan het begin van alles en zo enthousiast voor elke ervaring. Kom stap in een vreemde, wonderbaarlijke wereld met Performance Company House of Makers!

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd nieuws:

Vermakelijke weekendafsluiter bij Tobacco Theater Amsterdam