Joep Onderlinden met ‘ooit’ op podium Apollofirst Theater

Joep Onderlinden met 'ooit' op podium Apollofirst Theater
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Joep Onderlinden met ‘ooit’ op podium Apollofirst Theater

Aankomende dinsdag 23 januari staat Joep Onderdelinden met zijn nieuwe voorstelling ‘ooit’ op het podium van het Apollofirst Theater. De beeldende en hilarische verteller zoekt in ‘Ooit’ op eigen wijze naar antwoorden op de vragen: Komt het OOIT nog goed? En, was het OOIT eigenlijk beter? En, hoe blijf ik een ‘blij ei’?

Joep Onderlinden

Joep Onderdelinden, geboren als René Onderdelinden acteur, presentator en cabaretier, die bekend is van vooral veel kleine rollen in Nederlandse televisieprogramma’s en films. Onderlinden speelde onder andere een rol als Postbode Siemen in de VPRO- productie ZAAI, series Seth en Fiona, Jimmy Hopper Show (BNN) en speelt ieder jaar als Piet in Het Sinterklaasjournaal.

Ook is hij regelmatig als presentator actief, o.a. van de televisieprogramma’s Tegen de Klok (NCRV), Mam, het begint! (VPRO), WVC (VPRO) en De dokter van Bart (BNN) en presentaties voor grote evenementen zoals CINEKID, IDFA, BUMA & het GSCF.

Onderdelinden speelde onder andere de hoofdrol in de musicals Funny Girl, Willeke en Carlie, Ja Zuster Nee Zuster en HEMA- de musical.

Over Apollofirst theater

Het Apollofirst theater beschikt over een heerlijke bar en lounge. Op alle theateravonden is deze bar & lounge geopend van 19:00 uur tot 24:00 uur. De theaterkassa is geopend op: Werkdagen van 9.00 to en met 17.00 uur en vanaf één uur vóór aanvang van de voorstelling. Op zaterdag, zondag en feestdagen is er geen kassa openstelling. U kunt plaatsen eenvoudig reserveren en betalen via Ideal op de site www.theater.apollofirst.nl. Ze sturen bezoekers een e-mail bevestiging zodra de betaling door het Apollofirst theater is ontvangen. U kunt uw plaatsbewijzen vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling afhalen, of als u toch in de buurt bent gedurende de openingstijden van de theaterkassa.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Fado Night bij Apollofirst Theater