YouTube credits: Poldertheater

Go!Go!Go! Jongerentheaterfestival bij Ostade A’dam

In samenwerking met het Poldertheater organiseert de jongerentak van het Ostade A’dam een festival voor en door jongeren en jonge theatergroepen. Tijdens het festival dat vrijdag 16 februari van start gaat kan jong en nieuw publiek drie dagen lang kennismaken met verrassend en vernieuwend theater, muziek, poëzie, dans en film.

Jonge talenten presenteren

Jonge talenten presenteren hun voorstellingen aan het Amsterdamse publiek en aan elkaar. Op de laatste Festivaldag reikt een speciale jongerenjury in diverse categorieën Go!Go!Go! Awards uit. De hosting wordt verzorgd door Yahmani Blackman en Alkan Çöklü.

Decor van een muzikaal verhaal 

Vrijdag is het Poldertheater het decor van een muzikaal verhaal dat vertelt zal worden naar de middeleeuwse klassieker over opgroeien in een wereld die je nooit helemaal kunt overzien. Deelnemers aan het stuk zijn Samora de Boer, Kiara Dubbelman, Zippora Peters, Jesse Stenzler, Meike te Stroete, Juliette Talakua en Tade van Tilborg. Het Poldertheater maakt met jonge spelers vanaf 14 jaar voorstellingen voor een jong publiek.

Zaterdag en zondag 

Zaterdag 17 februari is het tijd voor een nieuwe presentatie van Lost Project en zondag speelt Luuk Ransijn zijn solovoorstelling: ‘Wat mij bezielt’. De voorstelling heeft het voornemen een combinatie te zijn tussen muziek en theater, waar publiek hopelijk een rode draad in kan terug zien.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Lovende reacties komedie VERLEIDERS in Carré 

Internationaal Theater Amsterdam nieuwe naam voor fusie…. 

Geloof ons nou maar!