Feestdagen-special in het Amsterdamse Badhuistheater

Feestdagen-special in het Amsterdamse Badhuistheater
Badhuistheater. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Feestdagen-special in het Amsterdamse Badhuistheater

Acteurs en muzikanten van improvisatie groep Rauwe Vitrage gaan vandaag op zaterdag 16 december tijdens een bijzonder georganiseerde feestdagen-special in het Amsterdamse Badhuistheater trachten het ‘Amsterdamse’ publiek te vermaken tijdens de jaarlijkse kerstvoorstelling van het theater.

Drama’s vol schurend ongemak

De leden van de groep spelen geheel geïmproviseerde voorstellingen over families, drama’s vol schurend ongemak, buitenissige karakters én muzikaal commentaar.

Circusfamilie

“Een circusfamilie, de jaarlijkse kerstvoorstelling, tien gezinsleden en stress. Steeds minder mensen in de piste en op de tribune. Redden zij het ook dit jaar weer? Lukt het om de kerstgedachte vast te houden, terwijl de voorbereidingen in volle gang zijn? Hoe gaan zij daarmee om? “, zijn de vraagstukken die te lezen zijn op de website van het Badhuistheater.

Humoristische speelstijl

Rauwe Vitrage is met haar schurende, humoristische speelstijl, geïnspireerd door het werk van Alex van Warmerdam. Zij zijn vaste speler in het Betty Asfalt theater en op festivals. Speciaal voor het Badhuis spelen zij een kerstvoorstelling en kan er voorafgaand aan de show lekker gegeten worden.

Indiaas diner

Vooraf kan er ook gegeten worden. Een lekkere Indiase maaltijd (vlees en vegetarisch mogelijk) met curry, rijst, salade, banaan brood en een bijgerecht van yoghurt, behoort voorafgaand aan de kerstshow tot de mogelijkheden.

vrijetijdamsterdam.nl