CLOACA: een verhaal over gecorrumpeerde vriendschap
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

CLOACA: een verhaal over gecorrumpeerde vriendschap

Theatergroep Troost presenteert donderdag 19 oktober 2017 in het Apollofirst Theater de voorstelling Cloaca, een verhaal met scherpe en wrange komedie over gecorrumpeerde vriendschap, midlifecrisissen, ambitie en liefde, door Maria Goos met spottende humor neergezet.

Het verhaal

De voorstelling vertelt het verhaal van vier voormalige studievrienden, allen midden veertig, die worstelen met thema’s zoals vriendschap, ambititie, liefde en de nodige midlifecrisissen moeten doorstaan. In de maatschappij zijn ze alle vier redelijk tot goed geslaagd, maar in hun privélevens schort het aan van alles. Hoewel ze de schijn ophouden van solidariteit, laten ze elkaar, als het erop aan komt vallen in hun streven om de eigen ambities te vervullen. Wat een hechte vriendschap leek, stelt uiteindelijk door gebrek aan zachtheid en mildheid bitter weinig voor. Deze mannen kiezen meedogenloos voor zichzelf.

Tot stand gekomen

De voorstelling is tot stand gekomen via Huiskamer Theater en gemaakt door:

Tekst Maria Goos, regie Erris van Ginkel, spelers Richard Greve, Michel Hueber, Rocco van Loenen en Thijs Sanderink. Productie Theatergroep Troost.

Meer informatie

Voor meer informatie, klik je hier.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Heb je al gekeken wat er vandaag in Amsterdam te doen is? Klik hier voor onze dagagenda.