Herfstshow Boom Chicago bijna van start
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Herfstshow Boom Chicago bijna van start

Nog een paar nachtjes slapen voordat de nieuwe herfstshow in de Boom Chicago van start gaat. De openingsshow staat gepland op 26 september en heet ‘Facetime Your Fears’. Tijdens deze show worden hedendaagse gebeurtenissen uit de ‘enge wereld’ omgezet in hilarische momenten op het podium. Dat maakt het leven een stuk dragelijker aldus de makers.

Razendsnelle improvisatie

Onderwerpen als ‘griezelige’ Uber-chauffeurs en Donald Trump worden omgezet in leuke momenten waarvan je moet lachen. Dat doen ze in de Boom Chicago met razendsnelle improvisatie, geweldige muziek en hedendaagse technologie vanaf jouw smartphone. De showmakers zeggen: ‘Whatever doesn’t kill us makes us laugh harder!’

Nog meer in Boom Chicago

Er draaien nog veel meer leuke shows in Boom Chicago. Op de website staat om welke shows het gaat. Mocht je een kaartje voor de show willen dan doe je dit via Boom Chicago. Deze comedy locatie is gelegen aan de Rozengracht in Amsterdam. Deze straat is gelegen in de Amsterdamse wijk de Jordaan. De Amsterdamse straat ligt tussen de Prinsengracht nabij de Westermarkt, Singelgracht bij de Clerqstraat.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

25-JARIG BESTAAN BOOM CHICAGO GROOTS GEVIERD IN CARRÉ
Boom Chicago viert 25 jaar Comedy
Gasten van topniveau bij BOOM CHICAGO’s show Bango
Facetime Your Fears bij Boom Chicago