25-JARIG BESTAAN BOOM CHICAGO GROOTS GEVIERD IN CARRÉ
Photocredits: Jelle Draper

25-JARIG BESTAAN BOOM CHICAGO GROOTS GEVIERD IN CARRÉ

Zaterdagavond stond het Koninklijk Theater Carré in het teken van het 25-jarig bestaan van Boom Chicago met een feestelijk comedyspektakel. Komiek en presentator Seth Meyers trapte het jubileumprogramma af, gevolgd door een tweede show: Boom Chicago & Friends met onder andere Pep Rosenfeld, Josh Meyers en Greg Shapiro.

Comedy helden en publiek zorgden voor een mooie viering

Ook van Nederlandse bodem trotseerden allerlei Boom Chicago-vrienden gisteravond het podium, zoals Arjen Lubach, Jelka van Houten, Ruben van der Meer, Horace Cohen en Tijl Beckand. Ook aanwezig bij dit verjaardagsfeestje waren onder meer Carice van Houten, Tatum Dagelet, Twan Huys, Soundos el Ahmadi, Gwen van Poorten, Nienke Plas en Henry van Loon. In een uitverkocht Carré werd het jubileum door zowel de comedy helden als een uitzinnig publiek samen groots gevierd.

Saskia Maas: ‘Ik ben enorm trots op Boom Chicago. Het is de kers op de taart dat we een eenmalige show mochten geven in Carré. Het is heel mooi om te zien dat zoveel getalenteerde mensen uit het binnen-en buitenland op één podium stonden. Veel van hen zijn ooit begonnen bij Boom zoals Seth Meyers. Het idee dat wij bijgedragen hebben aan hun succesvolle carrières maakt me nóg trotser!’

VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner
VJ Academy Banner

Het comedy-ensemble heeft inmiddels miljoenen mensen aan het lachen gemaakt

Improvisatiepioniers Andrew Moskos en Pep Rosenfeld waren de hosts van deze jubileumshow. De Amerikanen Moskos en Rosenfeld hebben Boom Chicago in 1993 opgericht. Kort daarna sloot Saskia Maas (mede-eigenaar en zakelijk directeur) zich ook aan. Het comedy-ensemble heeft inmiddels miljoenen mensen aan het lachen gemaakt met producties in hun theater en daarbuiten.

Opbrengst show naar Inter-A cting

De kaartopbrengst van deze jubileumavond gaat naar Inter-Acting, een theaterschool voor jongeren met autisme, opgericht door Saskia Maas.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde artikelen:

25-JARIG BESTAAN BOOM CHICAGO GROOTS GEVIERD IN CARRÉ
Boom Chicago viert 25 jaar Comedy
Nieuwe herfstshow van Boom Chicago bijna van start
Gasten van topniveau bij BOOM CHICAGO’s show Bango
Facetime Your Fears bij Boom Chicago

Prachtige 30-jarige jubileumavond Wolter Kroes in Carre