Voorbeschouwing International Comedy Vibe XL met Tony Woods
© Vrije Tijd Amsterdam NL

In het Comedy Café Amsterdam vindt op woensdag 4 maart de show International Comedy Vibe XL met Tony Woods plaats. Tijdens deze Engelstalige comedy tour komen comedians uit Engeland en Amerika het publiek vermaken. VTA blikte alvast vooruit op dit hilarische spektakel en vroeg aan Roger van de organisatie wat we op op woensdag 4 maart aanstaande kunnen verwachten.

Zou je Comedy Vibe eens willen introduceren?

“Comedy Vibe verzorgt comedy evenementen in Nederland. Kwaliteit en beleving staan bovenaan, wij onderscheiden ons door met up coming stars en gevestigde comedians een show neer te zetten die vanaf het begin tot het einde klopt.

Onze shows zijn meer dan een stand up comedy voorstelling, de wereld is al serieus en boos genoeg. Wij gebruiken onze evenementen om het publiek te verbinden, door een sfeer te creëren die ons verbroederd als mens. Bij onze voorstellingen komen mensen samen, hier is een plek waar er gelachen wordt om de comedians. Voor ons is het belangrijk dat de opzet van de avond klopt en elke bezoeker een avond heeft die hij niet snel zal vergeten.

Onlangs heeft Godfrey deelgenomen aan onze shows, hij is bekend van films als Soulplane met Kevin Hart en Zoolander met Ben Stiller, Owen Wilson en Will Ferrell. Daarnaast is hij regelmatig te zien op zenders als; BET, VH1, Comedy Central.”

Kun je jouw rol in het geheel toelichten?

“Zelf bezoek ik veel evenementen waarbij de selectie van comedians begint. Onze show moet de perfecte opbouw hebben, dat start bij binnenkomst tot het einde van de show.”

Hoe zou je de International Comedy Vibe XL omschrijven?

“Naast onze Nederlandstalige show organiseren wij ook een Engelstalige comedy tour genaamd International Comedy Vibe XL. Onze comedians voor deze avonden komen allemaal uit Amerika en Engeland. In maart komt Headliner Tony Woods, deze show wordt aangevuld met comedians die net zo grappig zijn. Naast een geweldige line-up zullen er ook hapjes en drankjes zijn voor een gezellige avond met vrienden of je gezin.”

Zou je Tony Woods eens willen introduceren en wat mogen we van hem verwachten?

“Tony Woods is een komische legende die altijd in dienst staat van zijn publiek. Met zijn speelse en koele houding, gemengd met zijn scherpe en soms ondeugende routines, creëert hij een onderhoudende show.”

Heb je zelf nog iets toe te voegen?

“De comedians zijn professionals in interactie met het publiek, en nemen geen blad voor de mond. Als je wilt lachen totdat je buikpijn hebt, zijn dit de steden die wij bezoeken op 3, 4, 6 en 7 maart: Eindhoven (Parktheater), Amsterdam (Comedy Café), Amersfoort (Icoontheater), Zwolle (Schouwburg Odeon).”

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.comedyvibe.nl

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook het interview met Pepijn Gunneweg over zijn nieuwe show in De Kleine Komedie

VTA agenda