Avondje Carnaval in Grappengat Toomler
Toomler haalt Carnaval naar de hoofdstad toe.

Avondje Carnaval in Grappengat Toomler

“Carnaval is alleen voor onder de rivieren? Helemaal niet”, aldus de bedenkers van de carnavalsavond die op 4 maart aanstaande in Toomler wordt georganiseerd. De avond staat onder leiding van Stefan Pop, die deze avond sinds 2013 al initieert. Tijdens de avond wordt iedereen geacht verkleed te zijn. Zowel de mensen op het podium als de mensen in het publiek.

Een avond die omgedoopt wordt tot Grappengat

“In 2013 organiseerde Stefan Pop voor het eerst de carnavals avond in Toomler, dat trouwens op deze avond is omgedoopt tot Grappengat. Nu in 2019, pakt Stefan de carnavalsstaf weer op en heeft weer behoorlijk wat collega’s gevraagd om verkleed te komen op te treden. Wat kan je verwachten? Totale chaos. Laat je vooral meeslepen, neem het niet serieus en drink je carnavallam”, is te lezen in het bericht van de organisatie achter deze gezellige avond.

Een vrolijke line-up

De line-up in Toomler wordt gesierd door Henry van Loon als MC, Alex Ploeg, Gerthein Boersma, Glodi Lugungu, Hans Sibbel, Kees van Amstel, Nico van der Knaap, Sanne Wallis de Vries en natuurlijk Stefan Pop.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Explore festival in Amsterdam 

VTA AGENDA AVONDJE CARNAVAL IN TOOMLER