Vrolijke bedoening bij meet & greet The Black Eyed Peas
The Black Eyed Peas samen met de sbs6 talenten van de House of Talent. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Vrolijke bedoening bij meet & greet The Black Eyed Peas

Een vrolijke bedoening dinsdagmiddag op de trap en voor de ingang van VondelCS in het Amsterdamse Vondelpark. Popelende fans verzamelde zich rond de klok van één voor het historische gebouw in verband met de aankondiging van de Amerikaanse artiesten van The Black Eyed Peas. Eerder op de dag kondigde VondelCS aan dat fans konden langs komen voor een meet & greet, een album listening party én een signeersessie.

Een van de sterren moest zich sparen voor het optreden

In eerste instantie bestond de groep niet uit drie maar uit twee personen omdat ‘Will.i.am’, zich volgens de andere twee niet zo lekker voelde. Hij zou later aansluiten. Zodoende stonden Apl.de.ap en Taboo de toegesnelde pers te woord en niet alleen de journalisten en verslaggevers, maar ook drie talenten van het SBS programma House of Talent.

Quincy Wilson, Julia van Helvoirt en Samir Sami stelde vragen en hoorde na afloop van de Amerikaanse artiesten dat ze het er goed vanaf gebracht hadden.

De fans waren in afwachting van hun Amerikaanse Idolen

In de andere ruimte stonden en zaten de fans in afwachting van hun idolen, kregen vijftig fans een speciaal aandenken en werd er genoten van de listening party en signeersessie.

Vrolijke bedoening bij meet & greet The Black Eyed Peas
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

De populaire groep geeft vanavond een concert in de AFAS Live in Amsterdam Zuid-Oost.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Meet & Greets met bandleden The Black Eyed Peas bij Vondel CS

Lees ook: Vondel College in Amsterdam: Instagram Stories