Vreugde in Queers na finaleplaats Waylon

Vreugde in Queers na finaleplaats voor Nederlands songfestival deelnemer Waylon

Spanning, heel veel spanning, en uiteindelijk een enorme ontlading bij de gasten van Queers Café nadat bekend werd gemaakt dat Waylon zich namens Nederland wist te plaatsen voor de finale van het songfestival in Portugal.

Onder leiding van onder andere Sjoerd Knops vond in de kroeg aan de Amstel in Amsterdam een heuse songfestival poule plaats, werd er aandacht gekeken naar het grote scherm en ging men na een lekkere after party tevreden naar huis.

Voor Sjoerd Knops, al sinds kind een enorme grote fan van het Songfestival een enorme bevrijding. De songfestivalliefhebber is zaterdag voor het eerst in zijn leven aanwezig bij de finale optredens in Portugal. “Het is echt een droom die uitkomt. Ik heb er ontzettend veel zin in. Vliegen vind ik niet leuk maar als ik er eenmaal ben is het natuurlijk fantastisch. In Portugal heb ik met Frits Huffnagel afgesproken. Die is daar nu al aawezig. Ja, ik kijk er echt enorm naar uit.”

Queers Café, dé plek in Amsterdam waar iedereen welkom is en waar je lekker jezelf kunt zijn, zendt de finale net als de andere gay kroegen in de binnenstad van Amsterdam live uit.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Patrick Kloos vermaakt oude en nieuwe generatie Jordaanbewoners in NOL