Trijntje Oosterhuis – Pinksteren in Amsterdam

Pinksteren in Amsterdam - Trijntje Oosterhuis - Aïcha Gill
Het Vondelpark. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Trijntje Oosterhuis – Pinksteren in Amsterdam

Trijntje Oosterhuis komt tijdens Pinksteren naar Amsterdam. De populaire zangeres, zal in het Vondelpark Openluchttheater, de bezoekers verblijden met haar zangkunsten. De toeschouwers worden in het voorprogramma getrakteerd op een optreden van Aïcha Gill.

Het begint om drie uur

Het programma begint op eerste Pinksterdag om 15:00 uur met Aïcha Gill. Zij is een Nederlandse soul-zangeres en musicalactrice. Momenteel is ze druk bezig met haar eigen muziek en werkt zij samen met o.a Alvin Lewis en Aïrto Edmundo aan haar allereerste soulvolle EP. Vanaf 16:30 uur is het de beurt aan Trijntje Oosterhuis om het podium te betreden.

De nieuwe tour van Trijntje

De nieuwe tour van Trijntje Oosterhuis staat in het teken van haar muzikale roots: met een band op het podium, muziek maken en popliedjes zingen. “Ik wil het intiem houden, ik ben dicht bij het publiek, maar het publiek is ook dicht bij mij”, aldus de zangeres via de FB pagina van het Openluchttheater.

Nog meer leuke dingen

Er zijn met Pinksteren in de stad nog meer leuke dingen te doen. Zo vieren ze bij Ruigoord festival Vurige Tongen, is er een rondleiding bij Museum Het Schip, en vindt bij het Tropenmuseum de Rondleiding Heden van het slavernijverleden plaats. Tijdens laatst genoemde event bekijk je onder andere hedendaagse en historische collectiestukken over slavernij en het verzet daartegen, boeken uit The Black Archives en foto’s van protesten van de jaren ’70 tot nu.

Daarnaast is er nog veel meer te doen! Als je benieuwd bent wat dat allemaal is kun je een kijkje nemen in ons blog Pinksteren in Amsterdam.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerde events:

Cinetol – Pinksteren in Amsterdam 

PinksterJazz – Pinksteren in Amsterdam