Montere Weemoed, liedjes en verhalen in OBA oosterdok

Montere Weemoed, liedjes en verhalen in OBA oosterdok
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Montere Weemoed, liedjes en verhalen in OBA oosterdok

“Een hartverwarmende collage van prachtige weemoedige Nederlandstalige liedjes en komische verhalen, als altijd, over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. We gaan er niet in hangen, we zijn opgewekt van nature, tegen alle klippen op! Kleine belevenissen met grote gevolgen en vaak ook over het toeval dat geluk heet”, aldus de organisatie van de Montere Weemoed liedjes en verhalen avond in het OBA Theater in de openbare bibliotheek Amsterdam aan het Oosterdok.

Tijdens de avond op 20 november 2018, welke wordt georganiseerd in samenwerking met de Java Bookshop betreden artiesten Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel het podium.

Diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek ‘Als de Winter voorbij is’. In september 2017 verscheen zijn nieuwste roman ‘Hoe Alles Moest Beginnen’ en een film ‘Ik begon te schrijven toen ik drie was’ over zijn schrijverschap.

Een Nederlandstalige singer-songwriter

Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Haar laatste voorstelling ‘Electric Lady’ was een Nederlandstalige ode aan Jimi Hendrix en oogstte 4 sterren recensies.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: De Koe viert dit seizoen dertigste verjaardag