Hoop reuring bij Concerto in de Utrechtsestraat

Hoop reuring bij Concerto in de Utrechtsestraat
Er is een hoop reuring bij Concerto in de Utrechtsestraat. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Hoop reuring bij Concerto in de Utrechtsestraat

Er is vrijdag tot en met zondag een hoop reuring bij Concerto in de Utrechtsestraat. Bij de muziekwinkel staan dan namelijk een hoop gezellige activiteiten op het programma.

Vrijdagmiddag

Vrijdagmiddag wordt er afgetrapt met de presentatie van Diamond Filve LP. Dat wil zeggen de re-issue van het Diamond Five album ‘Brilliant’ dat gepresenteerd zal worden vanaf het podium van Concerto! Tijdens de presentatie is er live-muziek van John Engels (drum), Rob van Bavel (piano) en Ruud Ouwehand (Bas).

A Room Full Of Strangers

Zaterdag 4 november is er een live-optreden van JW Roy Music waar hij zijn net verschenen album op Concerto Records zal gaan presenteren. Waar de voorganger Dry Goods & Groceries een eerbetoon was aan de americana en rootsmuziek, laat A Room Full Of Strangers een veel breder geluid horen. Met hulp van The Royal Family (gitarist Cok van Vuuren, toetsenist Roel Spanjers, bassiste Judith Renkema en drummer Rob Wijtman) neemt JW Roy je mee op reis, een roadtrip door het muzikale landschap waarin hij de laatste jaren actief is geweest.

Joshua Baumgarten / Irrational Library in Concerto

Zondagmiddag kun je in Concerto van 16:00 uur tot en met 17:00 uur genieten van Joshua Baumgarten en Irrational Library.

Concerto

Concerto is een begrip in Nederland. Nostalgisch en tegelijkertijd gaan ze mee met de tijd. De drukbezochte platenwinkel die op deze plek in 1955 begon, is uitgegroeid tot een vijf panden omvattende hotspot voor muziekliefhebbers.

Open

Voor wie het nog niet wist. De muziekwinkel is natuurlijk ook het hele weekend geopend. Voor alle details over de optredens kijk je op de site van Concerto.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Neem ook eens een kijkje op onze pagina cultuur.

Gerelateerd artikel:

Utrechtsestraat nu ook verlicht

Christmas Shopping Night in de Utrechtsestraat

Filmpje: De nieuwe Michael Jackson in de Utrechtsestraat