Zo geweldig tof om mee te mogen maken

Zo geweldig tof om mee te mogen maken
Sjoerd en Waylon

Zo geweldig tof om mee te mogen maken

“Het was echt zo geweldig tof om mee te mogen maken! Heb werkelijk een paar momenten met tranen in mijn ogen naar de show gekeken”, laat Songfestival fan van het eerste uur, Sjoerd Knops, een dag na het zangfestijn in Lissabon weten aan VTA.

Knops maakte zaterdagavond zijn debuut als toeschouwer 

Knops maakte zaterdagavond zijn debuut als aandachtig toeschouwer in de zaal waar de grote finale van het Songfestival plaatsvond en genoot zodoende samen met Frits Huffnagel en afgevaardigden namens OUTtv van een hoop internationale optredens en zag uiteindelijk dat de hoofdprijs werd gewonnen door Israël.

Uiteindelijk voorspelde ze drie landen goed 

“De uitslag is in jaren niet zo spannend geweest en Israël als winnaar, dat had ik echt niet meer verwacht”, aldus Sjoerd Knops over winnaar Israël. Sjoerd en Frits voorspelde vrijdagavond tegenover VTA een top-7 met als landen Israël, Noorwegen, Cyprus, Estland, Australië, Duitsland en Ierland. Uiteindelijk voorspelde ze drie landen goed aangezien de top-7 bestond uit Israël, Cyprus, Oostenrijk, Duitsland, Italië, Tsjechië en Zweden.

Ik hoop dit veel vaker mee te maken

Dat ze de uitslag niet helemaal goed hadden deerde Sjoerd niet want de beleving van het Songfestival was vele malen belangrijker. “Ik heb hier zo lang naar uitgekeken en dan ineens is het werkelijkheid. Ik hoop dit veel vaker mee te kunnen en mogen maken! Die sfeer in de zaal in onbeschrijfelijk. Iedereen gunt het elkaar en alle landen door elkaar heen, het is 1 groot feest! Ik heb mijn allereerste officiële eurovision shirt kunnen kopen”, aldus Sjoerd enthousiast tegenover VTA.

Zo geweldig tof om mee te mogen maken Zo geweldig tof om mee te mogen maken Zo geweldig tof om mee te mogen maken Zo geweldig tof om mee te mogen maken

Zo geweldig tof om mee te mogen maken

vrijetijdamsterdam.nl