Europa heeft toch een antwoord op de brexit: een boyband
Breunion Boys. Credits: Marta Capilla

Europa heeft toch een antwoord op de brexit: een boyband

Hoewel de datum van de verdrietige scheiding tussen de EU en de Britten is geprikt, legt niet iedereen zich daar zomaar bij neer. Vijf boys uit Amsterdam begonnen een band in de hoop daarmee de Britten ervan te overtuigen hun mening bij te stellen. Op 18 december is de clip release van hun single “Britain come back” in Sexyland Amsterdam.

Het was liefdesverdriet dat hen samenbracht. Nu zijn ze op een missie om hun gebroken harten te repareren. De Breunion Boys zijn vastbesloten Groot-Brittannië terug te krijgen en brexit ongedaan te maken. Met het kernwapen onder de propagandamiddelen: een boyband. Binnenkort lanceren ze hun hit-single “Britain come back”, waarin de boys de Britten smeken om terug te komen, laten zien dat de liefde tussen Europa en Groot-Brittanie oprecht is en dat het nog niet te laat is!

De vijf boys hebben hun redenen om de missie aan te gaan. Breunion Boy Hajo (korte bio’s van alle bandleden onderaan dit document) wilde ooit dokter worden in Londen, terwijl Seyed zijn vrijheid te danken heeft aan de EU. Door de Brexit zien zij hun dromen in rook op gaan. Het breekt hun hart. Met de song willen ze het Britse publiek overtuigen om de brexit te heroverwegen. Om de EU niet te verlaten en om hen een hart onder de riem te steken. “Let’s build a bridge and reunite.”

Op 18 december 2018 is de single en clip release in Sexyland Amsterdam. Het is een race tegen de klok, want op 29 maart 2019 is de brexit definitief.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Volg Breunion Boys ook via social media:

instagram.com/breunion_boys en facebook.com/breunionboys/