Euforie na winst Duncan Laurence

Euforie na winst Duncan Laurence

“Duncan Laurence! Fantastisch! Hoe ongelofelijk is dit. De kater morgen gaat zwaar worden, heel zwaar maar nu is het het feest. Hij heeft het geflikt. Wij zijn ontzettend blij”, aldus Songfestivalfans Sjoerd Knops en Daniel van der Sande, luttele minuten na de bekendmaking van de winnaar. De twee waren zaterdag live aanwezig en zaten hartstikke dichtbij de optredens.

Favorietenrol waar gemaakt

Duncan Laurence maakte zaterdagavond onder het toeziend oog van vele Nederlandse fans zijn favorietenrol helemaal waar. Tijdens zijn optreden op het podium maakte hij geen fouten en bracht zijn songfestival liedje vol overgave ten gehore. Wel was het hartstikke spannend omdat Zweden ook een fantastisch optreden gaf. Zodoende was het tot laat in de uurtjes nog billen knijpen voor Nederlandse Songfestival fans.

Songfestival wordt in Nederland georganiseerd

De winst van Duncan Laurence betekent dat het Songfestival in 2020 in Nederland georganiseerd gaat worden. Of dit in Amsterdam gaat plaatsvinden is nog niet zeker.

Achter de schermen is het getouwtrek om de organisatie door diverse steden al begonnen. Steden zoals Arnhem, Zwolle, Rotterdam en ons eigen Amsterdam, staan te popelen om een rol te spelen in de organisatie van het Songfestival 2020.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Songfestival 2019: Sjoerd en Frits voorspellen

 

    Bij Vrije Tijd Amsterdam krijg je korting op de mooiste lokale initiatieven. Iedere maand hebben we de beste acties.
    Deze keer: 20% korting bij Amsterdenim!

Koop Amsterdamse denim met maar liefst 20% korting!

Exclusieve kortingen via Vrije Tijd Amsterdam

Gebruik de kortingscode VTA20 en krijg 20% korting op je aankoop bij Amsterdenim.

Pak nu je korting