Ervaren muziekduo The Partysquad brengt nieuw album ‘De Nachtwacht’ uit

Ervaren muziekduo The Partysquad brengt nieuw album 'De Nachtwacht' uit
De Partysquad tijdens een eerder optreden.

Ervaren muziekduo The Partysquad brengt nieuw album ‘De Nachtwacht’ uit

Woensdagavond werd in het schitterende Moxy Hotel in de Amsterdamse Houthavens de feestelijke aftrap gegeven voor het nieuwe album van The Partysquad. Het album van het Nederlands dj-team, bestaande uit DJ Jerry (Jerry Leembruggen) en MC Ruben (Ruben Fernhout) gaat Nachtwacht heten en bevat maar liefst 20 tracks met bijdrage van Lil Kleine, Sticks, Ali B, Jebroer, Lijpe,Josylvio, Bizzey, DJ Dyna en Lady Bee. Het nieuwe album zal officieel op donderdag 5 april uitkomen.

Het duo heeft haar sporen al aardig verdiend in de muziekwereld

Het muziekduo heeft haar sporen al aardig verdiend in de muziekwereld. Ze brachten onder andere de single ‘ik ga hard’ uit met Gers Pardoel en “Helemaal naar de klote” in samenwerking met Top Notch. De single Wat wil je doen werd gebruikt als titeltrack van de speelfilm en multicultikomedie Het schnitzelparadijs. In 2005 mocht The Partysquad de Gouden Film uitreiken aan Martin Koolhoven, de regisseur van de film.

De samenwerking met Brainpower

In 2006 verscheen in samenwerking met Brainpower, Dicecream, Ali B en Gio het debuutalbum van The Partysquad “De bazen van de club”. Het jaar 2008 werkte The Partysquad samen met Dio, Sef, Sjaak & Reverse aan het nummer “Stuk” welke ook de titelsong werd voor de film Alibi en verscheen in samenwerking met Afrojack de single “Drop Down” en “Total Los”, het tweede album van het dj-duo.

Licht van de Laser, welke een hit werd

Begin 2009 verscheen de single “Licht van de laser” welke een hit werd. Deze kwam op positie 28 in de Nederlandse Top 40 en op 11 in de Single Top 100. In 2010 werd de samenwerking met Afrojack herhaald en brachten ze samen de single “A Msterdamn” uit. Dit werd de best verkochte single tot dan toe van het bekende label Spinnin’ Records. De plaat stond wekenlang op de eerste plaats in de Electrohouse lijst.

DJ Jerry revalideerde knap van een zwaar auto ongeluk

Het volledige herstel van DJ Jerry (die knap revalideerde van een zwaar auto ongeluk) werd gevierd met de single “Welkom terug”, die samen met The Opposites werd gemaakt en ook weer werd uitgebracht door Top Notch. Naast “Welkom terug” werden er nog drie singles uitgebracht. Bij Top Notch verscheen “Lucky Star”, een samenwerking met Alvaro. De derde single heette “Fire”, in samenwerking met Quintino. De R3HAB remix van deze single werd uiteindelijk uitgebracht bij Spinnin’ Records. De laatste single die The Partysquad dat jaar uitbracht droeg de naam “Showrocker”, en werd in samenwerking met Bassjackers gemaakt.

vrijetijdamsterdam.nl