WOW op de KunstRAI

Galeriehouder Serieuze Zaken Rob Malasch en WOW slaan wederom de handen ineen en bieden jong talent een podium op een van de grootste kunstbeurzen van het land. Vanuit WOW is er niet alleen beeldend werk, maar ook mode en een auditieve ervaring. Een mix die reflecteert wat er omgaat binnen de muren van de broedplaats.

Op 700 m2 middenin de beurs biedt WOW aanstormend talent de kans om op deze prestigieuze plek te exposeren en te verkopen. Onder de bezielende leiding van galeriehouder Rob Malasch, gevestigd bij WOW Amsterdam, komt een bonte verzameling van WOW Amsterdam Artists in Residence en andere kunstenaars naar de RAI met het beste wat ze in huis hebben. Dit beperkt zich geenszins tot beeldende kunst: ook mode en geluid zijn van de partij. Dit geheel in de geest van WOW Amsterdam: jonge kunstenaars die elkaar inspireren en tot grotere hoogten stuwen.

Over de KunstRAI

De KunstRAI is de langstlopende kunstbeurs voor hedendaagse autonome en toegepast kunst van Nederland: een publieksbeurs met ruim zeventig hoogstaande galerieën die de diversiteit, kwaliteit en pluriformiteit van het rijke Nederlandse aanbod van hedendaagse beeldende kunst, vormgeving en design weerspiegelt.

Over Serieuze Zaken

Kunstlaboratorium waar jonge en gevestigde namen elkaar inspireren, olv Rob Malasch.

Over WOW Amsterdam

WOW Amsterdam is een culturele plek in Amsterdam-West. WOW biedt tijdelijke woonruimte aan vijftig recent afgestudeerde kunstenaars. Naast deze studio’s heeft WOW een hostel met 350 bedden, een restaurant en een urban farm. WOW is een springplank voor talent en produceert een dynamisch kunstprogramma.

vrijetijdamsterdam.nl

PS Wist je al dat het Vondel College een Storytelling college organiseert?