Ruime keuze uit hedendaagse kunst tijdens Affordable Art Fair

Ruime keuze uit hedendaagse kunst tijdens Affordable Art Fair
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Ruime keuze uit hedendaagse kunst tijdens Affordable Art Fair

Vandaag is de Affordable Art Fair van start gegaan. Tot en met 5 november zal de Amsterdamse Kromhouthal weer rijkelijk gevuld zijn met schitterende hedendaagse kunst.

Tijdens de 12e editie van de Art Fair doen meer dan 65 lokale, nationale en internationale galeries van over de hele wereld, mee aan de artistieke beurs.

Tijdens het event wordt een groot scala aan hedendaagse kunst aangeboden met prijzen variërend tussen de € 100,00 en € 6000,00. Drie kwart van de kunstwerken zijn onder de € 3000,00 geprijsd.  

“De Affordable Art Fair is de plek om te ontdekken, verliefd te worden en kunst mee naar huis te nemen. Onze Art Preview toont een selectie van het diverse en inspirerende aanbod dat getoond wordt op de beurs. Van schilderkunst, tot prints en sculpturen. Voor ieders smaak en budget!”, aldus een woordvoerder van de kunstbeurs.

De woordvoerder vervolgt: “In 2017 hebben we zoveel kunst! Van onze lokale platform projects tot een artist-in-residence met een meedoen paint-by-numbers en rondleidingen. En in het weekend kunnen de kinderen zich creatief uitleven in onze KidsSpace!.”

vrijetijdamsterdam.nl

PS Tip: neem ook eens een kijkje in de nieuwe activiteiten agenda van VTA.

We schreven ook het volgende artikel: VROUW Jubileumconcert in AFAS Live 

We schreven ook het volgende artikel: Op komst: Afrovibes festival 2017