MOAM PAKT UIT TER ERE VAN PARADISO 50 JAAR
Paradiso. Foto: vrijetijdamsterdam.nl

MOAM PAKT UIT TER ERE VAN PARADISO 50 JAAR

De dit jaar 50-jarige Paradiso opent aankomende donderdag 13 september haar deuren voor een door MOAM georganiseerde expositie, inspirerende talks en een feest over sex, drugs & rock ’n roll anno 2018.

25 jonge kunstenaars die hun werk zullen showen

Het 50-jarige jubileum is hoofdzakelijk de reden dat er volgende week donderdag 13 september groots uitgepakt zal worden. Voor de allereerste keer zal Paradiso voor 24 uur lang zijn deuren openen voor Amsterdam waar MOAM het podium overdraagt aan 25 jonge kunstenaars die hun werken tentoonstellen, geïnspireerd op de concerten, de artiesten en hoogtepunten van de iconische poptempel. Het gebouw wordt omgetoverd tot een waar kunst-walhalla waar MOAM & Paradiso eenmalig hun krachten bundelen waarbij creativiteit, diversiteit en sex samen komen!

Spraakmakende VJs, DJs en strippers zijn aanwezig op het feest na de expositie

Het door MOAM georganiseerde feest wat na de expositie zal plaatsvinden in Paradiso is de kers op de taart, waar spraakmakende VJs, DJs en strippers de late uren zullen aantikken – volledig in het teken van sex, drugs en rock ’n roll van het jaar 2018.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: woensdag opent foto-expositie Gastvrij 1051

Lees ook: hoop prominenten de gracht in tijdens Amsterdam City Swim