Leuk om te bezoeken: expositie ‘Gegeven Ruimte’ in Loods 6
Credits: Gegeven Ruime

Leuk om te bezoeken: expositie ‘Gegeven Ruimte’ in Loods 6

Van 21 t/m 31 maart 2019 vindt in de bagagehal van Loods 6 aan de KNSM laan 289 de tentoonstelling ‘Gegeven Ruimte’ plaats. Het concept en uitvoering zijn van de hand van Jan Theun van Rees en deelnemende kunstenaars zijn Aam Solleveld, Annabel Howland, André Pielage, Charlott Markus, Eiko Ishizawa, Emiel Zeno, Guda Koster, Lonneke de Groot, Marieke van Diemen, Maze de Boer, Ronald de Ceuster, Sanja Medic, Suzan Drummen en Wim Vonk.

De ruimte is zo plat als een dubbeltje

In een expositie die mede is mogelijk gemaakt met steun van Amsterdams Fonds voor de Kunst, Stadsdeel Oost & Loods 6, kregen de deelnemende kunstenaars een lege ruimte toebedeeld, met het verzoek een kunstwerk voor die ruimte te maken. Die ruimte is echter zo plat als een dubbeltje; als een hele grote foto die in het atelier wordt opgehangen.

Iedereen is welkom tijdens de feestelijke opening

In de periode van 21 maart tot en met 31 maart 2019 is de tentoonstelling van donderdag tot en met zondag van 12:00 uur tot 18:00 uur te bekijken. De feestelijke opening vindt op 21 maart, van 19:00 uur tot 22:00 uur plaats en iedereen is van harte welkom.

vrijetijdamsterdam.nl