KUNST CLUB VOOR KIDS BIJ NIEUW DAKOTA OP NDSM TERREIN

KUNST CLUB VOOR KIDS BIJ NIEUW DAKOTA OP NDSM TERREIN
NDSM. foto: vrijetijdamsterdam.nl

KUNST CLUB VOOR KIDS BIJ NIEUW DAKOTA OP NDSM TERREIN

“Heb je zin om creatief aan de slag te gaan in het nieuwe jaar? Kom dan in de kerstvakantie naar de Kunstclub van Nieuw Dakota en maak je eigen kunstwerk! Je kan kiezen uit woensdag 2 of donderdag 3 januari, of kom gezellig beide de dagen kunstwerken knutselen”, aldus de organisatie van dit creatieve event voor kids vanaf zes jaar in Amsterdam.

Kunstenaars ontmoeten die de kunstwerken maken

Wat is kunst? En wie heeft deze kunst bedacht? Die vragen worden onder andere beantwoord.Bezoekers kijken naar kunst in een tentoonstelling en ontmoeten de kunstenaars die deze kunstwerken maken. In de tentoonstelling zie je video’s, beeldhouwwerken, tekeningen, schilderijen of hoor je kunst die alleen maar bestaat uit geluid.

De jonkies gaan daarna zelf aan de slag

De jonkies gaan daarna zelf aan de slag om ook een kunstwerk te maken. Kinderen kunnen gaan tekenen, kleien, foto’s maken, geluid opnemen of een zelf een kunstwerk bouwen. Aan het einde van de workshop wordt het werk van de kleintjes getoond aan hun ouders.

De workshops beginnen om 09:00 uur ’s ochtends en duren tot 12:00 uur in de middag. Inschrijven via: https://goo.gl/forms/ndTO2AN3eGe8dHFc2.

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Crowdfunding voor de Haarlemmerpoort voltooid