Zomervakantie in Amsterdam: Het Vrije Vogel Festival Theater
Bijenkorf en kids op bezoek bij kinderboerderij Zimmerhoeve. Photocredits: Zimmerhoeve

Zomervakantie in Amsterdam: Het Vrije Vogel Festival Theater

“Hé vrije vogels, schijtlijsters en pechvogels, haantjes de voorste en uilskuikens, huismussen, zangvogels en dove kwartels, komen jullie ook aan het begin van de vakantie je veren oppoetsen op het Vrije Vogel Festival? Het Vrije Vogel Festival is het eerste buiten-kindertheaterfestival van Amsterdam, waar zelf doen net zo leuk en belangrijk is als voorstellingen bekijken. Voor iedereen tussen de 2 en de 10 jaar”, is te lezen op de website van Het Vrije Vogel Festival Theater.

Het festival vindt op 2 locaties plaats

Saillant detail, het festival vindt op twee locaties plaats. Van maandag 23 t/m vrijdag 27 juli 2018 bij Kinderboerderij de Zimmerhoeve in Oud-West aan de Schimmelstraat 44 en maandag 30 juli t/m vrijdag 3 augustus 2018 bij Haddock Amsterdam op het Zeeburgereiland aan de Marie Baronlaan 19.

Er vinden 4 vrolijke voorstellingen per dag plaats

Tijdens het oh zo vrolijke festival in Amsterdam vinden onder meer 4 vrolijke voorstellingen per dag plaats, is er elke dag een kleurrijke Vrije Vogel Optocht en zijn er uitdagende workshops. Ook zijn er onverwachte theatrale ontmoetingen met rare vogels.

Elke Vrije Vogel mag zijn eigen theatrale menu van de dag samenstellen. Met of zonder wormen. Meegenomen volwassenen mogen meedoen of zich vermaken in onze Tjilphoek. Je kunt in- en uitvliegen tussen 09:30 en 16:00 uur. Ouders zijn verantwoordelijk voor hun kind.

Wie het eerste komt wie het eerste maalt

Toegang tot het festivalterrein heb je als je een polsbandje hebt gekocht bij de kassa. Op het terrein moet dus iedereen moet over zo’n polsbandje beschikken, ook volwassen begeleiders. Een polsbandje is geldig op de dag van uitgifte. Eenmaal met polsbandje op het terrein kun je elke voorstelling of workshop bezoeken die je maar wilt. Je mag ook tussentijds het terrein verlaten. Het kan zijn dat sommige workshops of voorstellingen een beperkt aantal bezoekers per keer aankunnen. Daarom is voor sommige activiteiten een token nodig. Die krijg je bij de kassa op vertoon van je polsbandje, op basis van “wie ’t eerst komt, ’t eerst maalt”, is te lezen op de website van het festival.

Toegang per persoon (kinderen en volwassenen): € 8,= met stadspas € 4,=

vrijetijamsterdam.nl

Lees ook: Amsterdam: Leuke dingen doen zondag 8 juli