Zaterdag 2 april: Heel Noorderpark Beweegt!
Heel Noorderpark Beweegt! Foto: Huub Zeeman

Op zaterdag 2 april komt het Noorderpark volop in beweging met een sportief programma voor iedereen. Jong en oud, getraind of ongetraind, staand of zittend bewegen; iedereen telt mee.

Corona heeft er bij veel mensen flink ingehakt en ook de situatie elders in de wereld houdt ons bezig. Daarom is er dit jaar gelukkig weer een ‘Heel Noorderpark Beweegt’ dag om iedereen een positieve, sportieve boost te geven en beweegaanbieders in en rond het Noorderpark te verbinden. Dit jaar ligt de focus op het lichamelijke en mentale welzijn en een laagdrempelig beweegaanbod.

Van 10.00 tot 15.00 uur zijn er allerlei proeflessen voor jong en oud zoals Zumba, Walking Football, Trimloop, hoepelfitness en kinder-funbikes. In de ochtend is er in het Grandcafé Noorderpark een vitaliteitstest voor iedereen die zijn fitheid wil meten en om 12.00 uur is er een grootschalig wandeltest. Het event vindt verder plaats op het grasveld tegenover het zwembad. Hier staan kraampjes met o.a. muziek en podium, gezonde hapjes en fruitwater, stoelmassage, workshop voetencrème en Dikke-Bandenrace fietsreparatie. Bij de kraampjes van Decathlon Go Try kun je allerlei sportmateriaal uitproberen, en bij de Noorderpark Fitbank kun je terecht voor ondersteuning van sportmateriaal om aan de wekelijkse activiteiten in het Noorderpark deel te nemen.

Dit event wordt georganiseerd door RAY-action Sport en Bewegen en is mede mogelijk gemaakt door beweegaanbieders en actieve buurtbewoners, Gezond Noord, Gezondheidsambassadeurs, Decathlon, Super mom, Cycle Run productions, Gemeente Amsterdam en Stichting Noorderpark.

Heel Noorderpark Beweegt – zaterdag 2 april 2022 – van 10.00 tot 15.00 uur (9.30 inloop)
Deelname is gratis, je krijgt deze dag een polsbandje én goodiebag.
Locatie: op grasveld voor het Noorderparkbad , Sneeuwbalweg 5, Amsterdam-Noord
Aanmelden voor één of meer proeflessen via rita@noorderpark.nl of app 06-44300455.

Meer info: www.noorderpark.nl