Waarom je bij Club Atelier woensdag twee keer kunt stemmen
Club Atelier voor Corona. Foto via Club Atelier

Club Atelier is morgen de meest funky stem locatie van Nederland waar 2x gestemd kan worden. Als creatieve community en horeca- en werkhotspot is Atelier namelijk bovendien genomineerd door voorzitter Ali B. voor de BID Awards voor het meest positieve bedrijf van Nederland.

Stemmen bij Club Atelier

De gemeente Amsterdam heeft gevraagd om een officiële stem locatie te zijn. Op woensdag 17 maart kan er van 8.00 tot 21.00 gestemd worden bij Club Atelier. Tevens kunnen mensen – corona proof – genieten van een kleine drive thru fashion markt, food take – away, sport en spel en muzikaal entertainment. Dus stemmen wordt een feestje! In welke Club kun je nou stemmen. Bij ons. De Club is de coolste locatie om te stemmen komende week. Wij maken ook hiervan een feestje. Uniek dus. Binnen het DNA van de Club zullen we corona proof spicen en viben met heerlijke muzikale tunes en afhaal food – van broodje bal, vegan en heerlijke diner curry’s (vegan en kip).

Stemmen op Club Atelier

Ali B verraste ons met de nominatie voor meest positieve bedrijf van Nederland van de BID Positivity Awards (www.bidawards.nl). De stem op Club Atelier is een stem voor de hele sector. Deze stem laat zien dat de creatieve, culturele en horeca sector door positief te blijven ook Corona te boven zal komen.

Ode aan Ali B:

Suup veel dank Ali B! Met de nominatie van Ateljee.
Samen met jullie jury collectief En het aanjagen van dit bijzondere initiatief.
Voor het zijn en (willen) blijven van Positiefste bedrijf van Nederland.
Omdat een traan en een lach altijd samen gaan.
Bij de pakken neerzitten nooit de oplossing is.
Er altijd zonnestralen achter die donkere wolken gaan doorbreken.
En we met 17 miljoen mensen op dit moment smeken.
Bij Club Atelier zitten we nooit stil en wakkeren we positieve initiatieven aan.
Blijven praten, blijven communiceren.
En ook af en toe de mening van de status quo durven trotseren.
Wij zullen deze pandemie weren met het doen van leuke dingen.
En hopelijk kunnen we dit Corona Lied dan ook samen straks op ons terrein zingen.
Wat hebben we in Corona tijd met elkaar veel gedaan
Waardoor we hier zo fier en trots mogen blijven staan.
Dank!

Heropening na Corona met festival

Club Atelier heeft tijdens de afgelopen periode veel van zich laten horen als heerlijke zonnige en positieve plek om te werken, te clubben, te sporten en te ontspannen. Met het grootste terras van Amsterdam, een buitenzwembad, een eigen Salsa school en Personal Training accommodatie was het een feestje.

Tijdens de eerste lockdown heeft Club Atelier campagne gevoerd om geld in te zamelen om het ‘heroes against corona festival’ na Corona gratis aan te bieden voor alle mensen in de essentiële beroepen, die zo hard voor iedereen Corona aan het bestrijden zijn. Zodra het kan en mag, gaat dit festival er komen.

Momenteel wordt hard gewerkt aan heropening van de 2 locaties in Amsterdam en de nieuwe locatie in Den Haag. Met de opbrengsten van de donaties wil Club Atelier zodra de zon weer schijnt en het virus voorbij is, alle helden en heldinnen binnen de cruciale beroepsgroepen bedanken door geheel belangeloos een benefiet en ‘tribute’ festival te organiseren op het museumplein voor 50.000 man voor alle leeftijden met muziek, sport en spel: heroesagainstcorona.com! Tevens wordt 50% van alle opbrengsten uit de product veiling gedoneerd aan het Rode Kruis. Alle initiatieven zijn via de website www.club-atelier.com te volgen. De product veiling is hieraan gekoppeld en loopt via www.heroesagainstcorona.com.

Over Club Atelier

Club Atelier is een label met een bewust DNA en is een mengelmoes van werken, cultuur, sport, bedrijfsleven, events, muziek, horeca, kids playground en workspace community. Atelier valt niet in één hokje te plaatsen, they refuse to choose. Atelier mixt alle kleuren en smaken door elkaar en iedereen, van jong tot oud, van creative- tot corporate suit, is welkom. Het is ‘een industriële en kleurrijke blokkendoos die is in te kleuren naar eigen idee om te inspireren, verwonderen en creëren’. Op deze creatieve plekken is iedereen welkom voor nagenoeg alle denkbare activiteiten en samenwerkingen. Club Atelier steunt op de pilaren: kantoor, verhuur, evenementen, horeca, retail sport en kids. De invulling van de activiteiten is een mix van eigen initiatieven en co-ops met andere creatieve ondernemers, initiatiefnemers en merken die nog een plek zoeken voor ‘wat het ook moge zijn.’ Denk hierbij aan vergaderingen, coaching sessies, foto-shoots, clubavonden, workshops, kapper, personal training, bootcamps, vinyl platen verkoop, privé-diners en yogasessies. #stayconnectednotinfected #heroesagainstcorona #clubatelieramsterdam

Persbericht: Club Atelier