Park Dansant in het Noorderpark
Fotocredits: Het Danspaleis

Op zondag 10 juli staat het Noorderpark bol van ouderwetse gezelligheid. Vanaf 14.00 uur klinkt er muziek vanuit het Rosarium en wordt er volop gedanst bij Het Danspaleis.

Muziekfavorieten worden opgehaald en De PlatenDraaier trekt oude krakers uit de koffer van de sterren van weleer, van meezinger tot tranentrekker en van polonaise tot rock ‘n roll. Het Danspaleis komt zelf met een aantal dansers. Deze gastheren en gastvrouwen geven de ouderen net dat zetje om de dansvloer op te gaan en hernieuwde levensvreugde te ervaren. Ook is er een Favorietencarrousel waar ter plekke verzoekplaatjes worden gedraaid. Deze Park Dansant is met name voor ouderen bedoeld, maar verder is iedereen welkom.

Stichting Noorderpark zorgt samen met Het Danspaleis voor een veilige en leuke ontmoetingsplek voor ouderen in het park, om zo de stap van de huiskamer naar de dansvloer te verkleinen. Deelnemers kunnen nieuwe contacten maken en krijgen zo de mogelijk hun wereld te vergroten. Dat maakt dat dansen ook goed is voor het hart van de buurt. Mensen die niet kunnen of willen dansen zijn uiteraard welkom om deze gezellige middag mee te maken.

Park Dansant

Zondag 10 juli in het Noorderpark (bij het Rosarium)

Inloop 13.00 uur, dansen 14.00-16.00 uur

Toegang en deelname is gratis.

Meer info: www.noorderpark.nl/agenda