Bier op? De beste biertaxi's van Amsterdam

Ben je op zoek naar de beste biertaxi’s van Amsterdam? Biertaxi’s zijn niet meer weg te denken in de hoofdstad. Soms heb je een leuk feest gehad en tref je thuis een lege koelkast. Eigenlijk zou je nog wel een biertje willen openen. Een thuisfeestje kan ook resulteren in een koelkast zonder bier. Zit jij in een dergelijke situatie? Is je bier op maar heb je nog wel zin in bier? Dan is het handig om te weten welke biertaxi’s er in Amsterdam actief zijn. Veel plezier met onze lijst met de beste biertaxi’s in Amsterdam. Om drank te mogen bestellen in Nederland moet je 18 jaar of ouder zijn.

Centrum, west, oost

Centrum

BIERTAXI AMSTERDAM

Deze biertaxi stelt de snelste en voordeligste van Amsterdam te zijn. Er kunnen binnen 25 minuten koude biertjes worden afgeleverd. Bestellen kan bij BIERTAXI AMSTERDAM online en telefonisch. Naast bier zijn hier nog wijn, snacks en zelfs condooms te bestellen. Bestellen is volgens het bedrijf gemakkelijk en snel te realiseren. Er kan meer bier voor minder besteld worden. De onderneming geeft aan dat bier absoluut gekoeld bij je afgeleverd wordt. Er kan afgerekend worden na het bezorg moment. De betaalopties zijn contant of via PIN. Bestellen mag vanaf 18 jaar of als je ouder bent.

Adres: Keizersgracht 241

West

Nonstop Biertaxi Amsterdam

Deze onderneming is leverancier van koud bier en wijn. Bij Nonstop Biertaxi Amsterdam worden dranken rondgebracht in Noord-Holland. Er wordt gewerkt op 24 uurs basis. De producten worden op discrete wijze bij je afgeleverd. Op de site van dit bedrijf lees je precies in welke plaatsen ze bezorgen. Je kan eveneens non-alcoholische dranken bestellen zoals coca cola, fanta en cassis. Er kunnen eveneens hapjes besteld worden. Volgens het bedrijf zijn ze klanten al jarenlang trouw van dienst. Net als bij de andere biertaxi’s in Amsterdam moet je minimaal 18 jaar zijn om te mogen bestellen.

Adres: Willem de Zwijgerlaan 352

Oost

Rambo’s Biertaxi Amsterdam

Bij Rambo’s Biertaxi Amsterdam kun je bier, wijn en andere dranken bestellen. Deze biertaxi stelt dat je jouw bestelling binnen 30 minuten thuis zult ontvangen. Bestellingen doen bij Rambo’s brengt volgens het bedrijf een aantal voordelen met zich mee. Zo is het mogelijk om online of via WhatsApp te bestellen. Je kan via pin, contant of online betalen. Er wordt razendsnel bij je bezorgd. Speciale wensen kunnen met deze organisatie besproken worden.

Adres: Veembroederhof 281

Dino’s Biertaxi

Je kunt Dino’s Biertaxi zien als een online bezorgservice voor gekoelde dranken zoals wijn, sterke drank, frisdranken, mixdranken en bier. Het betreft hier een 24 uurs online bezorgdienst. Er wordt aangegeven dat de producten tegen een scherpe prijs besteld kunnen worden. Er wordt aangegeven dat ze discreet leveren. Bestellingen kunnen telefonisch en via de whatsapp gedaan worden. Het telefoonnummer dat je moet gebruiken is +31(0)6-1908 1754.

Adres: onbekend