Berbicara Talkshow live op IBTV op vrijdag 2 juli met voortuitblik op het Indische Buurt Festival
Foto via Indische Buurt Festival

Berbicara is de maandelijkse live talkshow van IBTV; het nieuwe en interactieve Tv-station voor en door bewoners van de Indische Buurt. Deze achtste editie van Berbicara staat geheel in het teken van het Indische Buurt Festival op 4 september.

Eerste vooruitblik

Aanstaande vrijdag is er een eerste vooruitblik op de verschillende onderdelen van het festival. Je komt alles te weten over onder andere de Initiatievenmarkt, Shoparound, de MuziekTuin, de Kunststraat en de Jongerenhub. De organisatie zal zich in de uitzending voorstellen en uitleggen hoe je zélf ook mee kunt meedoen aan het Indische Buurt Festival.

Samen Verder

Het thema van het Indische Buurt Festival is dit jaar ‘Samen Verder’. Bewonersinitiatief Cultopia organiseert vanuit die gedachte samen met Indische Buurt TeleVisie in en rond de Javastraat een zaterdag vol activiteiten in samenwerking met buurtinitiatieven, de winkeliers, kunstenaars, jongeren, sportbegeleiders en de horeca van de wijk.
IBTV is live en on demand te bekijken via verschillende kanalen; op Youtube via de IBTV Indische Buurt account, via kanaal 201 op je digitale TV bij KPN en XS4All, via Facebook, Instagram, Twitter en natuurlijk de eigen IBTV website.