The Student Hotel gaat uitbreiden in Europa
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

The Student Hotel gaat uitbreiden. Het hotelconcept dat twee hotels in Amsterdam heeft krijgt 300 miljoen van aandeelhouders. Met dat geld gaan ze uitbreiden in een aantal grote Europese steden.

In 2022 komen er hotels bij in Madrid, Barcelona en Toulouse. Deze drie hotels zorgen samen voor duizend nieuwe kamers. The Student Hotel maakt nog niet bekend waar de andere vier hotels gevestigd gaan worden. De zeven hotels zullen voor 3000 kamers zorgen.

The Student Hotel is een Nederlandse keten van hotels en studentenaccommodatie. TSH is opgericht door de Schots-Nederlandse ondernemer Charlie MacGregor. Anno 2020 telt de keten vijftien vestigingen. In Nederland heeft TSH ook hotels in Delft, Rotterdam en Den Haag.

Studenten en Young professionals

Het bedrijf biedt een combinatie van hotelkamers en kamers voor langer verblijf voor studenten en Young professionals. Op de locaties is eveneens plek voor ontspanning, events, eten en drinken. Er kan vergaderd worden. Mensen komen er ook om te studeren of werken. Op dit moment werken er bij TSH 450 personeelsleden.