Een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amsterdam
Foto credits: Pexels.com

Wanneer jij een bedrijf hebt, wil jij representatief zijn naar jouw klanten toe. Daarom wil jij altijd een schoon bedrijf of kantoor hebben. Een betrouwbaar schoonmaakbedrijf in Amsterdam zorgt ervoor dat jouw kantoor schoon is. Het is belangrijk om te weten dat het bedrijf in het bezit is van verschillende certificaten. Zo weet jij dat jij te maken hebt met een professionele schoonmaker en dat jij zeker bent dat het geleverde werk van goede kwaliteit is. Niet elk bedrijf wordt op dezelfde manier schoon gemaakt. Zo gelden voor verschillende locaties en branches verschillende regels.

Wat doet een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaak bedrijf doet natuurlijk veel meer dan alleen een doekje over een bureau halen. Een professionele omgeving vraag om actief onderhoud. Zowel binnen als buiten het pand. Een smerige ruimte kan een negatief effect hebben op de werknemers. In sommige gevallen kan het zelfs leiden tot ziekteverzuim en vermindering van productiviteit. In ruimtes waar intensief gewerkt word is continue schoonmaakonderhoud dus zeer belangrijk. Welke werkzaamheden voert een schoonmaakbedrijf zoal uit?

  • Schoonmaak
  • Glasbewassing
  • Opleveringsschoonmaak
  • Tapijtreiniging
  • Graffiti verwijderen
  • Gevelreiniging

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

De kosten voor het inhuren van een schoonmaakbedrijf in Amsterdam zijn zeer gevarieerd. Het uurtarief is afhankelijk van de branche en de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Gemiddeld vraagt een professional voor een eenmalige schoonmaak 16 tot 30 euro per uur. Wanneer er meerdere malen per week schoongemaakt wordt, zal het tarief lager uitvallen. Bij één keer per week ligt het uurtarief tussen de 25 en 30 euro. Twee keer per week kost je tussen de 20 en 25 euro per uur. Het uurtarief voor drie keer per week schoonmaken ligt tussen de 18 en 20 euro. Vanaf drie keer per week zal het uurtarief niet veel meer zakken.

Voordelen professioneel schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf Hilversum legt uit wat de belangrijkste voordelen zijn van het inhuren van een professioneel schoonmaakbedrijf. Het grootste voordeel is dat jij zelf de schoonmaak niet meer hoeft te doen. Sommige locaties vragen om een specialistische schoonmaak. Denk hierbij aan een zorginstelling of een eetgelegenheid. Zij hanteren richtlijnen bij het schoonmaken. Een professionele schoonmaker weet hiermee om te gaan. Ook zijn zij op de hoogte van de laatste schoonmaak technieken en wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten. Een professioneel schoonmaakbedrijf heeft jarenlange ervaring en een uitgebreid dienstaanbod, om zo verschillende branches van dienst te kunnen zijn.