Ontdek Amsterdam in een deelauto
Foto via SnappCar

Wil je weer eens wat nieuws proberen dan dat koffietentje op de hoek, het Vondelpark of de bios in de buurt? Groot gelijk! Amsterdam heeft enorm veel te bieden en er is voor ieder wat wils. Dit keer gaan we niet te voet of met de fiets, maar pakken we de deelauto. Daar gaan we!

Ontdek de rust

Ontsnappen aan het bruisende Amsterdam? Geen probleem! Net buiten de stad kun je de rust opzoeken als je eraan toe bent. Maar hoe kom je er? Je kunt bijvoorbeeld een auto huren in Amsterdam en zo de hele dag voordelig op pad gaan. Rijd eens naar het recreatiegebied Het Twiske en geniet van de natuur en de ruimte. Bij warm weer kun je een duik nemen in de Stootersplas om lekker af te koelen.

Met de kinderen

Het Amsterdamse bos is een waar walhalla voor kinderen. Je parkeert je deelauto gratis en wandelt zo de natuur in. In het Amsterdamse bos kun je waterfietsen, met het pontje overvaren en er is zelfs een kabelbaan. Genoeg te doen dus voor jong en oud!

Bij slecht weer

Ontdek de grootste bioscoop van Nederland, gewoon in Amsterdam. Pathé Arena heeft maar liefst 14 zalen en 3250 stoelen. In sommige zalen vind je zelfs bewegende stoelen voor de ultieme beleving. Komt er binnenkort een film uit die je graag wilt zien? Dan weet je waar je heen moet. Bij de Pathé kun je het beste parkeren in de parkeergarage P6 Uitgaansdriehoek.

Tijd voor wat nieuws

Is het tijd voor een nieuw interieur of staat er een verhuizing op de planning? Ga dan op ontdekkingstocht in een van de grootste Ikea filialen van Nederland. Via SnappCar kun je naast auto’s, ook eenvoudig een busje huren in Amsterdam om meteen je nieuwe interieur mee naar huis te nemen. Ben je meer fan van tweedehands meubels en struin je heel Marktplaats af voor de mooiste exemplaren? Met een busje verzamel je in één dag je inboedel bij elkaar.

Ben je er klaar voor om nieuwe plekken in Amsterdam te ontdekken? Er staat altijd een geschikte auto of bus in de buurt. Natuurlijk volledig verzekerd én door het huren van een deelauto draag je jouw steentje bij aan een beter milieu.