Interview: JCI Vondelpark Open 2022

Op vrijdag 24 juni 2022 verandert JCI Amsterdam het Vondelpark traditiegetrouw in een ware 18-holes golfbaan waar u en uw zakelijke relaties een onvergetelijke dag kunnen beleven. En op basis van de afgelopen 26 edities waarbij we meer dan €400.000,- ophaalden, durven wij met volle overtuiging te stellen dat dit een ervaring is waar u en uw teamgenoten nog lang over na zullen praten. Bovendien draagt u bij aan de goede zaak; het onderhoud van dit o zo geliefde park & Stichting Hart voor het Vondelpark”, vertelt Tessa van den Dolder namens JCI Vondelpark Open 2022. VTA blikte vooruit naar het bijzondere evenement.

Wie is de organisatie van het JCI Vondelpark Open 2022?

“JCI Amsterdam is een netwerk van ruim 40 ondernemende mensen tot en met 40 jaar. Wereldwijd zijn er meer dan 170.000 JCI-leden in 116 landen, verdeeld over 5.500 steden. In Nederland hebben we 1.700 leden, verspreid over circa 85 lokale organisaties (‘Kamers’). Daarnaast zijn we officieel partner van de Verenigde Naties.”

Voor wie wordt JCI Vondelpark Open 2022 georganiseerd?

“JCI Amsterdam organiseert het JCI Vondelpark Open voor iedereen. Iedereen kan meedoen aan het toernooi.”

Hoe ziet het programma eruit?

“We starten in de vroege ochtend met een uitgebreid ontbijt, gaan daarna deze unieke baan voorzien van Champagne, haring en uiteraard afslag vanaf de befaamde ponton op de vijver. Daarna staat een heerlijke lunch klaar en sluiten we de dag af met de prijsuitreiking en een borrel. Het JCI Vondelpark Open is de kans om met uw bedrijf en relaties een unieke middag in het Vondelpark te beleven. We zijn vereerd dat Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Maurits om 8.00 uur de afslag van het toernooi zal verzorgen.”

Toernooi en prijsuitreiking

“De teams lopen 18 holes waaronder een Champagne hole. Om 12.00 uur eindigt het toernooi met een lunch en de prijsuitreiking. Er is muziek en een borrel om de dag samen feestelijk af te sluiten!”

Stichting Hart voor het Vondelpark

 “JCI Amsterdam organiseert het toernooi ten behoeve van Stichting Hart voor het Vondelpark. Stichting Hart voor het Vondelpark werkt samen met de gemeente Amsterdam om het park in goede conditie te houden zodat bezoekers er optimaal van kunnen genieten en vormt daarmee een wezenlijke (private) aanvulling op het reguliere beheer- en onderhoud dat uitgevoerd wordt door de gemeente Amsterdam.”

Waarom is het Vondelpark zo geschikt voor dit toernooi?

“Het Vondelpark is misschien niet de eerste plek waar je denkt aan een golftoernooi. Het is een prachtig en druk park in hartje Amsterdam. Met dank aan de gemeente en Stichting Hart voor het Vondelpark kunnen we dit toernooi tóch elk jaar organiseren Wat is er leuker dan in de Amsterdamse achtertuin met elkaar een mooie sportieve dag beleven?”

Zijn er nog sponsoren nodig en hoe kan men zich hiervoor aanmelden?

“Sponsoren zijn meer dan welkom, laat het ons weten via sales@jcivondelparkopen.nl. JCI Amsterdam organiseert dit toernooi zonder belang, alle opbrengst gaat naar Stichting Hart voor het Vondelpark.”

Ten slotte

“Doe vooral mee, loop even langs op vrijdag 24 juni. We vertellen graag meer over het toernooi en over JCI! Helemaal benieuwd naar deze club; jciamsterdam.nl/lidworden, je bent van harte welkom!”

Meer informatie? Stuur me een PM, mail naar sales@jcivondelpark.nl of kijk op www.jcivondelparkopen.nl! Meer weten? Kijk op http://jciamsterdam.nl

 

 

 

Rik Verkaik, Vrije Tijd Amsterdam