Experimenteren met seksspeeltjes
Foto credits: Pixaby.com / RJA1988

Wil jij het masturberen voor jezelf wat leuker maken? Schaf dan een seksspeeltje aan en ontdek het genot dat seksspeeltjes kunnen geven. Of heb je een relatie en staan jij en je partner open voor meer spanning in de slaapkamer? Hebben jullie het leuk samen maar mag er nog meer vuurwerk tussen de lakens komen? Ga dan experimenteren met seksspeeltjes en herontdek jezelf én elkaar op seksueel gebied.

Voorbinddildo en andere dildosoorten

Bij het masturberen missen vrouwen vaak het gevoel van penetratie. Daarom is de dildo op de markt gebracht. Een dildo is een seksspeeltje in de vorm van een penis. Je kunt dit speeltje bij jezelf naar binnen brengen tijdens het masturberen. Je zult zo het gevoel van echte penetratie ervaren. Heb je een relatie met een man en wil jouw partner ook het gevoel van penetratie ervaren? En lijkt het jou wel wat om hierin de leidende rol te kunnen nemen? Schaf dan een strapon aan en draai de rollen om! Dit is een voorbinddildo. Zoals de terminologie al doet vermoeden bind je deze dildo met een tuigje voor. Je kunt vervolgens jouw partner met de dildo penetreren. Uiteraard zijn er ook andere dildosoorten zoals bijvoorbeeld de anaaldildo verkrijgbaar.

Vibrators voor vrouwen

Niet alle vrouwen kunnen een orgasme krijgen van enkel penetratie. Ze hebben extra stimulatie nodig. Is dit iets dat jij herkent? En mis je daarom iets tijdens de seks met je partner? Of heb je een dildo aangeschaft maar kom je hiermee niet tot een hoogtepunt? Schaf dan een vibrator aan. Dit is een sextoy die op een vibrerende manier de clitoris stimuleert. Deze stimulatie zorgt voor ultiem genot bij menig vrouw. Ook voor de vibrator geldt dat je dit speeltje in allerlei verschillende soorten kunt aanschaffen. De vibrators die gebruikmaken van een luchtdrukstimulatie zijn tegenwoordig vooral ook heel populair. Met welke vibrator zou jij in de slaapkamer willen experimenteren?

BDSM artikelen voor koppels

Willen jij en je partner graag jullie grenzen verleggen? Voeren jullie in de slaapkamer tijdens de seks al rollenspellen uit? Maar willen jullie deze rollenspellen naar een hoger niveau tillen? Dan kunnen de verkrijgbare BDSM artikelen hierbij helpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van bewegingsvrijheid beperkende speeltjes zoals handboeien of bondage? Of zoek jullie pijngrenzen op met SM kaarsen en tepelklemmen. Er zijn onwijs veel mogelijkheden binnen deze categorie. Zo kan eenieder zijn of haar seksuele fantasieën met de juiste speeltjes kracht bijzetten. Welke spannende seksattributen gaan jullie in de online seksshop aanschaffen? Schaf iets aan dat allebei jullie interesse heeft en ga samen op een erotische ontdekkingsreis!