Een zakelijke bijeenkomst organiseren in Amsterdam

Na al dat thuiswerken wil je straks, als het weer kan, ook wel eens een bedrijfsfeest of fysieke vergadering organiseren. Als het weer kan, wil je de medewerkers wel eens wat extra’s geven. Wat dacht je van catering? In dit artikel lees je nog meer voordelen over een bedrijfsfeest of vergaderruimte Amsterdam bij een hotelketen.

Altijd dichtbij

Alles is in Amsterdam goed bereikbaar, zo ook de hotels. Of het nu te voet, met de fiets, met de tram, trein, bus of taxi is. Maar ook voor de auto is er bij een hotel een handige oplossing. Namelijk: een parkeerterrein. Hiermee voorkom je dat mensen tijden zoeken om een plekje voor de auto en veel geld kwijt zijn aan het parkeren. Bij de hotels kun je namelijk gratis parkeren. Ook is er aan de elektrische auto’s gedacht: er zijn namelijk laadpalen aanwezig.

Goed werkklimaat

De vergaderruimtes zijn voorzien van een goed aircosysteem, maar ook van voldoende daglicht wat het tot een perfect werkklimaat maakt. Daarnaast is het ook ergonomisch fijn om te werken, omdat er goede stoelen zijn die heerlijk zitten. De prachtige locaties hebben allemaal bijzondere zalen. En in de zomermaanden kun je heerlijk loungen op het terras terwijl je geniet van de zon. Want pauze is natuurlijk ook erg belangrijk.

Goede verzorging

Tijdens die lunch geniet je van je heerlijke, luxe belegde broodje en een verse jus d’orange. Heb je zin in een broodje zalm of carpaccio? Dan kun je kiezen voor dit arrangement. Maar tijdens de gehele vergadering kun je kiezen voor goed verzorgde catering. Zo heb je onbeperkt koffie en thee, mineraalwater en frisdrank, maar ook bijvoorbeeld een lekker tussendoortje in de vorm van vers fruit.

Ook kun je een bedrijfsfeest Amsterdam geven in een van de zalen. Je kunt zelf kiezen voor een zo uitgebreid mogelijk arrangement. Kies je er bijvoorbeeld voor om met de medewerkers te dineren? Dan kun je bijvoorbeeld genieten van een driegangenmenu of een goed verzorgd buffet. Tijdens de avond staan er heerlijke nootjes op de tafel en je kunt kiezen voor een drankenarrangement. Ook andere lekkere versnaperingen kunnen verzorgd worden, zoals bitterballen en andere lekkere snacks.

Uitgerust weer huiswaarts

Een hotel is niet voor niets een hotel: er zijn veel hotelkamers aanwezig. Dit betekent dat jouw gasten ook na het event nog even heerlijk kunnen nagenieten in de hotelkamer om vervolgens lekker te dromen op een fijn bed. ’s Ochtends voor het ontbijt nemen ze een verfrissende douche en vervolgens kunnen ze voldaan weer naar huis. Je kunt ervan uitgaan dat dit bedrijfsfeest lang besproken blijft. In een hotel ben je gegarandeerd van professionele service en gastvrijheid. Daarom kun je met het professionele team van het hotel veel bespreken. Ieder event is uniek en alle wensen zijn anders, daarom verzorgen zij zaalverhuur op maat.