Funhouse gaat tijdens Pride weer voor mega editie

Menige man die op mannen valt zal komende zaterdag tijdens Pride Amsterdam 2018 te vinden zijn op de FunHouse XXL editie op het terrein van de Westergasfabriek in de stad.

Er worden 4 hippe club venues gecombineerd

FunHouse geeft tijdens de Pride voor de derde keer een ontzettend groot feest op de avond, nacht en ochtend na de Canal Parade door de grachten in Amsterdam. Tijdens de mega lange versie worden 4 hippe club venues gecombineerd.

GasHouder wordt de grootste dance venue

De GasHouder zelf zal de grootste dance ruimte zijn en het Klonneplein wordt gebruikt als waanzinnige ‘outdoor chill area’. Elk gedeelte krijgt zijn eigen Feel Vibe & Style. Happy House zal in de WesterUnie zegevieren met niemand minder dan Sharon-O-Love, Kitty Glitter, Karl Kay en Martin Rivera.

Het wordt techno time in het TransformatorHuis

In het TransformatorHuis kunnen ‘technoholics’ hun hart ophalen met Spencer Reed, Max del Principe, Alejandro Alvarez, Deep Chill, Serkan Turker en Mr. Mola. WesterLiefde wordt Club Circuit met Dan Slater, Guy Scheiman & Andrei Stan.

Na afloop kun je de vogeltjes horen fluiten

De grootste feestende mensenmassa zal na het einde van het feest de vogeltjes weer kunnen horen fluiten. Funhouse stopt namelijk pas om negen uur in de ochtend. Acht uur later staat voor de echte diehards Rapido op het programma in de Paradiso, en diegene die echt van geen ophouden weten kunnen zelfs op de maandagochtend pas Pride Amsterdam 2018 afsluiten tijdens X-AMS in de Westerunie.

Door: Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl