Vondelparkloop 2019 tot aan de nok toe uitverkocht
Foto: vrijetijdamsterdam.nl

Vondelparkloop 2019 tot aan de nok toe uitverkocht

Heugelijk nieuws voor de organisatie van de Vondelparkloop 2019. Het evenement dat het aankomende weekend zal plaatsvinden in het Amsterdamse Vondelpark is tot aan de nok toe uitverkocht. Met in totaal 4000 deelnemers, verspreid over twee dagen, lijkt het een sportieve drukte van jewelste te gaan worden in het stadse park.

Er zijn dit weekend meerdere afstanden te lopen

Op zaterdagavond 19 januari 2019 is er de spectaculaire Vondelparkloop ‘Light the Night’ en op zondagochtend zijn er meerdere Vondelparkloop wedstrijden over verschillende afstanden, waaronder de 10 kilometer Wedstrijdloop en de 3,5 kilometer, de 6,7 kilometer en de 10 kilometer Recreantenloop. Voor kinderen is er de 1,5 kilometer ‘Bachi Amaa Kinderloop’.

“Er zijn dan ook geen startbewijzen meer verkrijgbaar vanuit de organisatie. Ook is er geen na-inschrijving mogelijk op de dag zelf. Ben je toch nog op zoek naar een startnummer, of heb je er een over? Plaats dan een oproepje op onze facebookpagina”, schrijft de organisatie van de Vondelparkloop 2019.

Geld ophalen voor het goede doel

Ieder jaar wordt er met de Vondelparkloop geld opgehaald voor het goed doel Bachi Amaa. Dit geweldige team van vrijwilligers zamelt al vele jaren geld in voor kinderen in Nepal die geen ouderlijk thuis hebben. Zij zorgen ervoor dat deze kinderen onderdak hebben en naar school kunnen. Mensen die nog iets willen betekenen voor het goede doel kunnen even langs lopen bij de tent van Bachi Amaa op het start-finish terrein!

Zij verkopen daar ter plaatse bovendien prachtig verlichte mutsen – met deze BrightBeanie’s blijf je warm én goed zichtbaar in deze koude, donkere maanden. Ook zijn de enige echte Vondelparkloop ClickTights dit jaar te koop bij Bachi Amaa. De opbrengst gaat natuurlijk naar het goede doel!

vrijetijdamsterdam.nl

Lees ook: Posthoornkerk wordt weer Whisky Walhalla van Amsterdam