TransAmsterdam kijkt uit naar enerverend 2020

TransAmsterdam kijkt uit naar enerverend 2020

TransAmsterdam kijkt uit naar een nieuw en enerverend 2020. De Amsterdamse transgender-organisatie voor cultuur, kunst en lifestyle luidt op vrijdag 27 december 2019 alvast de nieuwe 365 dagen in tijdens event ‘End of the Year Celebration’ in InClusion.

Tijdens het speciale event dat toegankelijk is voor alle Amsterdammers, worden de bezoekers getrakteerd op een optreden van spoken word artist Jeff van Reen én kunnen de gasten deelnemen aan een photoshoot door Trans-Amsterdam fotograaf Erzsi Molnar. Host van de avond is Tim/Candy Cotton Candy.

Maandelijkse ontmoetingsplaats

TransAmsterdam organiseert iedere vrijdag van de maand InClusion, een trans netwerk/ontmoetingsplaats waar je jezelf kan zijn en nieuwe vrienden kunt ontmoeten. Dit event vindt plaats in 4-sterrenhotel The Manor Amsterdam.

Tijdens InClusion worden maandelijks thema bijeenkomsten, boekpresentaties en andere activiteiten georganiseerd. Iedereen is welkom om een verhaal of gedicht te delen.

Missie van TransAmsterdam

Het doel van TransAmsterdam is om de beeldvorming van transgender personen te verbeteren en hun zichtbaarheid te vergroten. Dit doen zij door het bieden van een kunst- en cultuurpodium voor zowel transgender als niet-transgender personen.

Mooi nieuws over Yvo Manuel Vas Dias

Onlangs werd bekend gemaakt dat TransAmsterdam-voorzitter Yvo Manuel Vas Dias is benoemd tot internationale ambassadeur voor de Sahori Foundation in India. Deze organisatie wordt geleid door Kalki Subramaniam, een beroemde transgender activist en gewaardeerd kunstenaar uit India.

De Sahori Foundation ondersteunt onder andere vrouwen die het moeilijk hebben, kinderen en transgenders. Zij krijgen via de Sahori Foundation de kans om zich te ontwikkelen door middel van kunst, creativiteit en onderwijs.

Geschreven door:

Rik Verkaik

vrijetijdamsterdam.nl