TransAmsterdam at Open Oost Show
Poseren met de transgendervlag! Credits photo: TransAmsterdam

TransAmsterdam steelt show tijdens Open Oost Show

TransAmsterdam bloeit meer dan ooit tevoren. Dat kleurrijke gegeven werd zondag eens te meer duidelijk tijdens de door Open Oost georganiseerde Open Oost Show in Museum ’t Kromhout. Aan de Hoogte Kadijk was het team van TransAmsterdam samen met Alle Kleuren Oost aanwezig met een informatie stand. In de robuuste en industriële omgeving gaf het team van TransAmsterdam informatie aan het publiek over hun transgender kunst, cultuur en lifestyle organisatie.

Daarnaast werd het Amsterdamse publiek getrakteerd op optredens van onder andere ‘spoken word artiest’ Jeff van Reen en Agnes Geneva, Diva, zangeres en TransAmsterdam ambassadeur.

Even daarvoor werd spoken word artiest Jeff van Reen door TransAmsterdam voorzitter Yvo Manuel Vas Dias en secretaris Micha Druiven in de spotlights gezet met de bekendmaking van mooi nieuws. Jeff van Reen is benoemd tot huisdichter van TransAmsterdam en ontving de transvlag en een transvlagpin.

TransAmsterdam at Open Oost Show
V.l.n.r. Yvo Manuel Vas Dias, Jeff van Reen en Micha Druiven bij Museum ’t Kromhout. Photocredits: TransAmsterdam

Nadat Van Reen in het zonnetje was gezet en het publiek enthousiast reageerde met luid applaus, gaf de nieuwe huisdichter een bijzonder en indrukwekkend optreden. Het publiek luisterde aandachtig naar zijn Engelstalige en zeer persoonlijke gedichten over het leven van een transman. Zangeres Agnes Geneva gaf nog een geweldig optreden en zong de sterren van de hemel.

Na afloop van de optredens werden er contacten gelegd en genoten van andere optredens én liet het publiek weten zeer onder de indruk te zijn van de artiesten van TransAmsterdam.

InClusion in het Manor Hotel Linnaeusstraat

Terwijl het Open Oost nog in volle gang was keek voorzitter Yvo Manuel Vas Dias alweer vooruit naar het volgende event van TransAmsterdam. “Aanstaande vrijdag van acht uur ’s avonds tot half één ‘s nachs organiseren we ‘InClusion’ in het Manor Hotel aan de Linnaeusstraat 89 Amsterdam. Iedereen is van harte welkom”, aldus de vrolijk ogende voorzitter.

vrijetijdamsterdam.nl

Gerelateerd artikel:

Vrolijk en gezellig samenzijn tijdens viering transgender flag day